Luksusgolf i udlandet

Tag på en luksus golfoplevelse for livet

Med ClassicGolfs luksusgolfrejser tilbyder vi dig en golfferie, som du ikke finder andre steder.   

Vi har sammensat en række muligheder med vægten lagt på 5-stjernet luksus, attention to details, et uovertruffent højt serviceniveau og store golfoplevelser på 1. klasse.

Flotte 5-stjernede hoteller, store gourmetoplevelser, vidunderlige spa-behandlinger og så selvfølgelig golf på nogle af Europas og verdens bedste golfbaner.

Enkelte steder tilbyder hotellerne All Inclusive, så spørg os om mulighederne.

Du skal kunne stresse af og nyde dagene på golfbanen, slappe af ved hotellets pool og se frem til aftenens gourmetmiddag. Derfor sørger vi for det hele.Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar