Luksusgolf i udlandet

Tag på en luksus golfoplevelse for livet

Med ClassicGolfs luksusgolfrejser tilbyder vi dig en golfferie, som du ikke finder andre steder.   

Vi har sammensat en række muligheder med vægten lagt på 5-stjernet luksus, attention to details, et uovertruffent højt serviceniveau og store golfoplevelser på 1. klasse.

Flotte 5-stjernede hoteller, store gourmetoplevelser, vidunderlige spa-behandlinger og så selvfølgelig golf på nogle af Europas og verdens bedste golfbaner.

Enkelte steder tilbyder hotellerne All Inclusive, så spørg os om mulighederne.

Du skal kunne stresse af og nyde dagene på golfbanen, slappe af ved hotellets pool og se frem til aftenens gourmetmiddag. Derfor sørger vi for det hele.Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team