Stellenbosch, Sydafrika

Stellenbosch golf ferie - ekstra forkælelse og top vine


I Stellenbosch området finder man nogle af Sydafrika´s bedste vingårde.

Området kaldes også for 'Vinlandet', og det er bl.a. her, at Ernie Els har sin vinfarm.

Stellenbosch byder på nogle uforglemmelige oplevelser, og vi har selvfølgelig valgt nogle hoteller, hvor I bliver ekstra forkælet.

Nedenfor finder I fem skønne hoteller, som hver har deres unikke kendetegn. Der er noget for enhver smag, men fælles for dem alle er, at der ikke er langt til områdets bedste golfbaner, der både tæller De Zalze Golf Club, Erinvale Golf Club og Pearl Valley Golf Course.

Hotellerne nedenfor kan bookes individuelt, eller de kan indgå en rundrejse fra Stellenbosch ad den berømte Garden Route.

Kontakt os for nærmere information og pris 

Hoteller
Spier Wine Farm
Majeka House
Le Franschhoek
Lanzerac Hotel & Spa

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø