Stellenbosch, Sydafrika

Stellenbosch golf ferie - ekstra forkælelse og top vine


I Stellenbosch området finder man nogle af Sydafrika´s bedste vingårde.

Området kaldes også for 'Vinlandet', og det er bl.a. her, at Ernie Els har sin vinfarm.

Stellenbosch byder på nogle uforglemmelige oplevelser, og vi har selvfølgelig valgt nogle hoteller, hvor I bliver ekstra forkælet.

Nedenfor finder I fem skønne hoteller, som hver har deres unikke kendetegn. Der er noget for enhver smag, men fælles for dem alle er, at der ikke er langt til områdets bedste golfbaner, der både tæller De Zalze Golf Club, Erinvale Golf Club og Pearl Valley Golf Course.

Hotellerne nedenfor kan bookes individuelt, eller de kan indgå en rundrejse fra Stellenbosch ad den berømte Garden Route.

Kontakt os for nærmere information og pris 

Hoteller
Spier Wine Farm
Majeka House
Le Franschhoek
Lanzerac Hotel & Spa

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team