Stellenbosch, Sydafrika

Stellenbosch golf ferie - ekstra forkælelse og top vine

I Stellenbosch området finder man nogle af Sydafrika´s bedste vingårde.

Vinlandet kaldes området også og det er bl.a. her, at Ernie Els har sin vinfarm.

Stellenbosch byder på nogle uforglemmelige oplevelser, og vi har selvfølgelig valgt nogle hoteller, hvor I bliver ekstra forkælet.

Nedenfor finder I fem skønne hoteller, som hver har deres at byde på. Der er noget for enhver smag, men fælles for dem alle er, at der ikke er langt til områdets bedste golfbaner, der både tæller De Zalze Golf Club, Erinvale Golf Club og Pearl Valley Golf Course.

Hotellerne nedenfor kan sagtens bookes individuelt, men under hvert hotel vil I kunne se, at de også indgår i en rundrejse, som typisk fra Stellenbosch fortsætter ned ad den berømte Garden Route.

Hoteller
Spier Wine Farm
Majeka House
Le Franschoek
Lanzerac Hotel & Spa

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar