Sicilien, Italien

Sicilien golf ferie - en ny form for golfferie


Planlægger du en golfrejse til Sicilien, så kan du her læse lidt om de mange spændende oplevelser, der venter forude, både på og uden for golfbanen. 

Selvom Siclien er en af Europas nye og fremadstormende golfdestinationer, så er det stadig sådan at kun få turister rejser til Sicilien for at spille golf. Det betyder, at der generelt er god plads på øens golfbaner. Og golfbanerne – ja de er sande perler.

Golf og kulturelle oplevelser
Siciliens første golfbane blev anlagt så sent som i 1989, og i dag findes der lidt mere end en håndfuld golfbaner på øen. I de senere år er der kommet flere store resorts til som eksempelvis Donnafugata Golf Resort & Spa, Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa og Verdura Golf & Spa Resort.

Men Sicilien er meget andet end golf og bevæger man sig rundt på øen vil man opleve, at Sicilien er et særdeles charmerende bekendtskab.

Det sicilianske landskab er enestående og næsten smukkere end man kan forestille sig.

Etna med den sneklædte top er så afgjort Siciliens største turistattraktion. I mindre målestik, men bestemt et besøg værd er St. George Katedralen i Modica, der er at finde på UNESCO verdensarvsliste og som af mange regnes for at være en øens smukkeste kirker.

En storbytur til Palermo bør også stå på listen over ting, der bare skal opleves, og det samme gælder en køretur tværs over øen. Her kan man opleve de små landsbyer, der sjældent får besøg af turister. Undervejs passerer I gamle olivenlunde, blomstrende mandeltræer og overalt bliver I mødt af duften fra appelsin- og citronblomsterne.

Hoteller
Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø