Sicilien, Italien

Sicilien golf ferie - en ny form for golfferie


Planlægger du en golfrejse til Sicilien, så kan du her læse lidt om de mange spændende oplevelser, der venter forude, både på og uden for golfbanen. 

Selvom Siclien er en af Europas nye og fremadstormende golfdestinationer, så er det stadig sådan at kun få turister rejser til Sicilien for at spille golf. Det betyder, at der generelt er god plads på øens golfbaner. Og golfbanerne – ja de er sande perler.

Golf og kulturelle oplevelser
Siciliens første golfbane blev anlagt så sent som i 1989, og i dag findes der lidt mere end en håndfuld golfbaner på øen. I de senere år er der kommet flere store resorts til som eksempelvis Donnafugata Golf Resort & Spa, Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa og Verdura Golf & Spa Resort.

Men Sicilien er meget andet end golf og bevæger man sig rundt på øen vil man opleve, at Sicilien er et særdeles charmerende bekendtskab.

Det sicilianske landskab er enestående og næsten smukkere end man kan forestille sig.

Etna med den sneklædte top er så afgjort Siciliens største turistattraktion. I mindre målestik, men bestemt et besøg værd er St. George Katedralen i Modica, der er at finde på UNESCO verdensarvsliste og som af mange regnes for at være en øens smukkeste kirker.

En storbytur til Palermo bør også stå på listen over ting, der bare skal opleves, og det samme gælder en køretur tværs over øen. Her kan man opleve de små landsbyer, der sjældent får besøg af turister. Undervejs passerer I gamle olivenlunde, blomstrende mandeltræer og overalt bliver I mødt af duften fra appelsin- og citronblomsterne.

Hoteller
Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team