Tyrkiet

Golf i Tyrkiet - Belek er Tyrkiets golfdestination nr. 1!

Vil man til Tyrkiet for at spille golf, så er Belek stedet at rejse hen. På den tyrkiske riviera ligger nemlig en række golfbaner, der alle regnes blandt nogle af Europas bedste. Derfor er golfturismen i området også nærmest eksploderet i det senere år og det i en sådan grad, at Belek er blevet en af Europas mest populære golfdestinationer.

Forklaringen er enkel - et vidunderligt klima med over 300 solskinsdage, brede sandstrande, 5-stjernede luksushoteller med All Inclusive og fremragende golfbaner, der ligger og venter lige uden for døren.

Forklaringen er enkel - et vidunderligt klima med over 300 solskinsdage, brede sandstrande, 5-stjernede luksushoteller med All Inclusive og fremragende golfbaner, der ligger og venter lige uden for døren.

Destinationer
Belek

Luksusgolf destinationer i Tyrkiet

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar