Cypern

Golf på Cypern - golfbaner med sol året rundt

Rejs til fantastiske Cypern, hvor vejret er godt året rundt og hvor både golf, restaurantbesøg og hotelophold fås til yderst rimelige priser.

Cypern er ClassicGolf’s nyeste destination. Den populære ø, der er delt i en cypriotisk og en tyrkisk del, er en helårsdestination, som lokker med lune temperaturer i forår- og efterårsmåneder og lange varme somre.

Overalt hvor man kommer frem bliver man mødt af en venlig og gæstfri befolkning, og Cypern er i dag kendt for sin smukke natur, vingårde, rene badestrande og spændende historie.

Øen er ikke større end man med en udlejningsbil sagtens kan komme rundt og opleve en hel masse. Kører man ned på den sydlige del af Cypern kan man eksempelvis vandre i Troodosbjergene og længere mod syd kan kongegravene opleves i Paphos.

Der ligger en håndfuld gode golfbaner på Cypern. Flere af dem på den sydlige del af øen, og så selvfølgelig Korineum Golf & Country Club, som ligger på den nordlige del af Cypern, der hører ind under Tyrkiet.

Destinationer
Cypern

Destinationer i Cypern

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar