Pafos, Cypern

Luksuriøst ferieresort i den sydvestlige del af Cypern

Den sydvestlige del af Cypern kendetegnes af frodige grønne bakker og imponerende klippeformationer, der skaber en naturskøn atmosfære.

I området ligger ferieresortet Aphrodite Hills med den tilhørende prestigefyldte golfbane af samme navn. Mesterskabsbane er designet til at udfordre selv de mest erfarne golfspiller, og tilbyder en spektakulær udsigt over havet og det omkringliggende landskab.

I området omkring Aphrodite Hills er der rig mulighed for at udforske øens interessante kultur og historie. Her finder du blandt andet Paphos Arkæologiske Park, som er på UNESCOs Verdensarvsliste, samt charmerende landsbyer, middelalderlige slotte og de traditionelle græske markeder.

Hoteller
Aphrodite Hills Hotel

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team