Garden Route, Sydafrika

Garden Route golf ferie - kåret som verdens bedste rejsedestinationer


Garden Route strækker sig fra Mossel Bay og til Plettenberg Bay.

Mere end 200 kilometer med kystbyer, storbyer, nationalparker, kilometervis af brede sandstrande og så selvfølgelig nogle helt enestående, flotte golfbaner og resorts. 

Garden Route er tidligere kåret som verdens bedste rejsedestination.

Den populære strækning er også lidt af et golfmekka med mere end 25 golfbaner.

På Garden Route har vi udvalgt en række forskellige hoteller og resort, som enten kan bookes individuelt, eller som indgår i vores rundrejser.

Arabella og Fancourt er blot to af de steder, som I kan læse om nedenfor.

Begge resort byder på nogle fantastiske muligheder for at kombinere afslapning og golf i luksuriøse rammer.

Kontakt os for nærmere information og pris 

Hoteller
Arabella Hotel & Spa
The Marine Hermanus
Gondwana Game Reserve
Pezula Resort Hotel & Spa
Fancourt Hotel
Oubaai Golf Resort & Spa

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team