Garden Route, Sydafrika

Garden Route golf ferie - kåret som verdens bedste rejsedestinationer

Garden Route strækker sig fra Mossel Bay og til Plettenberg Bay.

Mere end 200 kilometer med kystbyer, storbyer, nationalparker, kilometervis af brede sandstrande og så selvfølgelig nogle helt enestående, flotte golfbaner og resort.

Garden Route er tidligere kåret som verdens bedste rejsedestination.

Den populære strækning er også lidt af et golfmekka med mere end 25 golfbaner.

På Garden Route har vi udvalgt en række forskellige hoteller og resort, som enten kan bookes individuelt eller som indgår i vores rundrejser.

Arabella og Fancourt er blot to af de steder, som I kan læse om nedenfor.

Begge resort byder på nogle skønne muligheder for at kombinere afslapning og golf i nogle luksuriøse rammer.

Hoteller
Arabella Hotel & Spa
The Marine Hermanus
Gondwana Game Reserve
Conrad Pezula Golf Resort & Spa
Fancourt Hotel
Oubaai Golf Resort & Spa
Blue Train Golf SafariDejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar