Garden Route, Sydafrika

Garden Route golf ferie - kåret som verdens bedste rejsedestinationer


Garden Route strækker sig fra Mossel Bay og til Plettenberg Bay.

Mere end 200 kilometer med kystbyer, storbyer, nationalparker, kilometervis af brede sandstrande og så selvfølgelig nogle helt enestående, flotte golfbaner og resorts. 

Garden Route er tidligere kåret som verdens bedste rejsedestination.

Den populære strækning er også lidt af et golfmekka med mere end 25 golfbaner.

På Garden Route har vi udvalgt en række forskellige hoteller og resort, som enten kan bookes individuelt, eller som indgår i vores rundrejser.

Arabella og Fancourt er blot to af de steder, som I kan læse om nedenfor.

Begge resort byder på nogle fantastiske muligheder for at kombinere afslapning og golf i luksuriøse rammer.

Kontakt os for nærmere information og pris 

Hoteller
Arabella Hotel & Spa
The Marine Hermanus
Gondwana Game Reserve
Pezula Resort Hotel & Spa
Fancourt Hotel
Oubaai Golf Resort & Spa
Blue Train Golf Safari

Hoteller
Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø