ClassicGolf Team


Marc Limschou - direktør og rejserådgiver

Marc Limschou - direktør og rejserådgiver

Marc Limschou - direktør og rejserådgiver

Marc ser det som sin fornemmeste opgave at sikre at alle kunder får en golfrejse, som fuldt ud lever op til kundernes forventninger – og gerne lidt til.

Marc har været i ClassicGolf i mere end 10 år og sælger både individuelle samt grupperejser, laver salg- og marketing samt forsøger at kigge i krystalkuglen.

Marcs speciale er salg af golfrejser til individuelle samt (pro)grupper til nedenstående destinationer:

Spanien - Portugal - Marokko - Tyrkiet - Irland - Italien - Frankrig - Sydafrika - Grækenland - Dubai - Mauritius - Thailand


Anita Rosendahl – rejserådgiver og salg af longstay

Anita Rosendahl – rejserådgiver og salg af longstay

Anita har en fortid hos SAS, hvor hun primært har arbejdet med salg samt loyalitet og kundetilfredshed. Anita var ligeledes med til opstarten af Den Blå Planet med ansvar for gæsteservice og sidenhen hos DSB’s Kundeambassadør. Siden sin ansættelse hos ClassicGolf har Anita hurtigt bevist, at kvalitet og kundeservice ligger hende meget på sinde.

Anita's speciale er salg af rejser - både korte som længerevarende til destinationerne:  

Spanien - Portugal - Italien - Mauritius - Grækenland - Frankrig - Tyrkiet


Jens Julsø - rejserådgiver og salg af Longstay

Jens Julsø - rejserådgiver og salg af Longstay

Jens har en fortid fra den finansielle sektor med salg og rådgivning, samt års erfaring som passioneret golfspiller. Jens's dybtgående kendskab til spillet og en imponerende portefølje af verdensklasse golfbaner betyder, at han kan rådgive dig med præcision og lidenskab. Fra valg af destinationer til tidsplanlægning og teknisk vejledning, kan du stole på Jens til at gøre din golfferie til en uforglemmelig oplevelse. Lad hans ekspertise forme din næste golfrejse på en måde, der matcher dine ønsker og behov.

Jens speciale er salg af rejser - både korte som længerevarende til destinationerne:  

Tyrkiet - Spanien - Portugal


Helene Fribo - administration

Helene Fribo - administration

Helene har en baggrund i hotel- og rejsebranchen, hvor hun har arbejdet med alt fra receptionsarbejde til gruppe- og konferencebooking. Hos ClassicGolf sidder Helene med en bred vifte af opgaver og er i det daglige ansvarlig for, at der er styr på alle administrative processer i firmaet.

Helenes ansvarsområder dækker bl.a. over:

  • Alle former for betaling
  • Bookinger
  • Udsendelse af rejsedokumenter

Peter Birkbo - Marketing & Branding

Peter Birkbo - Marketing & Branding

Peter forsøger at skabe opmærksomhed og udbrede kendskabet til ClassicGolf. Det sker på bl.a Website - Social - YouTube - Co-Marketing mv.

Peter har en baggrund i bilbranchen fra et skandinavisk Premium Brand og er passioneret omkring golf og oplevelser i golfuniverset.

Peter er altid frisk på at høre fra gæster og besøgende på vores forskellige kanaler om deres oplevelser med ClassicGolf


Knud Limschou - senior longstay ekspert

Knud Limschou - senior longstay ekspert

Knud er stifter af ClassicGolf og ser det stadig som sit hjertebarn. Knud er grand old man indenfor Longstay særligt på Costa del Sol og et utal af kunder vender tilbage til Knud år efter år for at tage imod hans gode råd og rejseforslag.

Knuds speciale er salg af Longstay golfrejser indenfor:

  • Spanien
  • Portugal

Lene & Per Holtse - Værtspar

Lene & Per Holtse - Værtspar

Lene og Per har været en del af vores longstay program i adskillige år, som meget populære værter i Estepona området på Costa del Sol.

Lene og Per arrangerer bl.a. ugentlige turneringer, tapas arrangementer og er behjælpelige med andre udfordringer, som måtte opstå på destinationen.

Vi under alle vores kunder at komme i Lene og Pers gode og hyggelige selskab.