Thailand

Den perfekte vinterdestination

 

Velkommen til Golfparadiset i Thailand 

Der findes mere end 250 golfbaner i Thailand, hvor vi har valgt at koncentrerer os om ét af de største og mest populære steder, nemlig Hua Hin.

Hua Hin er hjemsted for nogle af verdens bedste golfbaner, designet af berømte golfbanearkitekter. Banerne er særligt kendt for et imponerende layout, fremragende vedligehold og naturskønne oplevelser.

Og ønsker du at kombinere dit ophold med eksempelvis en afstikker til Phuket, eller måske opholde dig på Phuket under hele dit ophold – så klarer vi også det.

I Thailand er der sammenlignet med mange vestlige destinationer rigtig god ’value for money’, og så vil du opleve en nærmest legendarisk gæstfrihed. Uanset hvor du færdes, kan du forvente smil og fremragende service af den altid venlige og imødekommende befolkning. For thaierne er det helt naturligt at give ’det lille ekstra’ for at sikre, at besøgende i deres land føler sig trygge og godt tilpas.

Og så er der vel ikke noget bedre - end efter en golfrunde - at lade sig forkæle af landets kulinariske mangfoldighed eller en vidunderlig thaimassage eller anden spa-behandling som Thailand er så kendt for.

Skal golfkøllerne hvile en dag, er der rig mulighed for at tage på eventyr og udforske nogle af landets storslåede templer, dykke i det krystalklare vand, tage på vandretur i junglen eller måske opleve en trekking fra elefantryg. Mulighederne er utallige.

Og skal du lige svinge golfkøllen en ekstra gang inden hjemrejse, så kan vi varmt anbefale en runde golf på én af banerne nær Bangkoks lufthavn, som vil være den perfekte afslutning på en uforglemmelig golfrejse.

Uanset om du er en seriøs golfspiller eller blot søger en afslappende ferie krydret med lidt golf, så tilbyder Thailand en uovertruffen kombination af golfspil, kultur og natur.

Det er ikke bare en golfrejse; det er en uforglemmelig rejse for alle sanserne!

 

Destinationer
Hua Hin

Luksusgolf destinationer i Thailand

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team