Mallorca, Spanien

Luksusgolf på Mallorca


Ferieøen Mallorca er de senere år gået fra, at være en nedslidt charterdestination til at være et af Europas populæreste feriemål. Klientellet fra 70'ernes grisefester er erstattet med den moderne rejsende, der drømmer om store rejseoplevelser med indhold og kvalitet.

Mallorca er i dag en livsstils ø, der byder på lidt af hvert. Oplev storbypulsen i Palma de Mallorca, og besøg de gamle middelalderbyer, hvor en mosaik af små tidslommer tilsammen udgør den særlige mallorcanske kultur. Og så er der selvfølgelig solen, strandene og golfbanerne.

Men Mallorca er meget mere end golf. Mallorca har nemlig noget for enhver smag, og frem for alt er øen det perfekte feriested for hele familien.

Øens natur er uendelig smuk. Oplev de fantastiske Tramuntana-bjerge, og de endeløse rækker af oliventræer. Mærk duften fra appelsin- og citrontræerne, og nyd synet af de enorme fyrreskovsplantager og de dramatiske klippekyster.

Mallorca har 550 km. kystlinje med smukke strande, gyldent sand og bølgende klitter. Tag på opdagelse på øen og snyd ikke jer selv for et besøg i de små havnebyer Porto Cristo og Soller, hvor man kan gøre en god handel på det lokale torv.

Mallorca er også et overflødighedshorn af tapasbarer, vinbarer og gode restauranter, hvor gastronomien til stadighed når nye højder. Fra de små intime fiskerestauranter, over den autentiske spanske bistro til højt profilerede restauranter, der kan prale af at være med i det gode Michelin-selskab. Mallorca har det hele.

TV-udsendelser på DK4
Klik på linket her på siden for at se den første af to udsendelser om golf på Mallorca.

Klik her - Password er: Golf

Den anden udsendelse kan ses ved at klikke her. Password er Golf 2

Hoteller
Hacienda Son Antem
Pure Salt Port Adriano
Castillo Hotel Son Vida
Predi Son Jaumell

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team