Dubai, UAE

Dubai Golf ferie - byen over alle byer


Dubai er på mange måder hot. Det er nemlig her, at man finder nogle af verdens bedste golfbaner og det er i Dubai, at der findes uendelige muligheder for at forkæle sig selv med en unik ferieoplevelse, som både kan inkluderer afslapning ved poolen på de 5-stjernede luksushoteller eller man kan tage på enten shopping eller sightseeing.

Der siges at bo mere end 80 forskellige nationaliteter i Dubai, som bare vokser og vokser. Det betyder også, at udbuddet af restauranter er enormt og vil man gerne krydre golfferien med nogle rigtige gode gourmetoplevelser, så kommer man ikke til at rejse skuffet hjem fra golfferien i Dubai.

Der er i bogstaveligste forstand varmt i Dubai. Varmest er der fra juni til september, hvor det ikke kan tilrådes at tage hertil på golfferie.

Nedenfor kan du læse om vores udvalgte hoteller og se hvilke golfbaner vi anbefaler, at I spiller på turen. Har I specielle ønsker, så kontakt os for at få skræddersyet jeres næste golfrejse til Dubai.

Hoteller
Media Rotana Hotel
Park Hyatt Dubai
Intercontinental Dubai Marina
Race to Dubai

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team