Nordirland, Irland

Nordirland


Tag på en drømmerejse til det nordlige Irland, hvor du kan stifte bekendtskab med nogle af de bedste baner i Irland og i verden (Royal County Down, Royal Portrush Golf Club, Ardglass Golf Club samt Lough Erne Golf Club). I Nordirland findes dog også mange skjulte skatte ifht. golf , hvor man ikke behøver at betale så meget for en green fee, som på de meget kendte baner. Der findes tæt på 100 golfbaner i Nordirland. Alle med deres særpræg. Og selvfølgelig er det oplagt at prøve kræfter med en eller flere links baner når man besøger Nordirland.  Nordirland er kendt for sin gæstfrihed og gastronomi og ligger jord til nogle meget fine hoteller så som Slieve Donard Hotel samt Lough Erne Resort.

Nordirland byder dog også på meget andet end golf. Her finder du bla. storslåede naturoplevelser. Snyd ikke dig selv for en tur langs Causeway Coastal Route, som siges at være blandt de flotteste ruter i hele verden.  Overalt finder du natur som vi ikke ser herhjemme og små hyggelige byer, som huser små kroer som absolut er et besøg værd.
Brug en dag i Belfast, som er en vidunderlig by med mange kontraster. Byen har igennem mange år båret præg af konflikter mellem protestanter og katolikker. Men er i dag lige så kendt for sin gæstfrihed og mange oplevelser. 

Det kan anbefales at pakke varmt tøj når man rejser til Nordirland. Klimaet kan til tider være lidt barskt og der falder en del nedbør. Store dele af året er er temperaturen dog ganske fin.

Hoteller
Slieve Donard Hotel
Lough Erne Resort
Bushmills Inn Hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø