Nordirland, Irland

Nordirland


Tag på en drømmerejse til det nordlige Irland, hvor du kan stifte bekendtskab med nogle af de bedste baner i Irland og i verden (Royal County Down, Royal Portrush Golf Club, Ardglass Golf Club samt Lough Erne Golf Club). I Nordirland findes dog også mange skjulte skatte ifht. golf , hvor man ikke behøver at betale så meget for en green fee, som på de meget kendte baner. Der findes tæt på 100 golfbaner i Nordirland. Alle med deres særpræg. Og selvfølgelig er det oplagt at prøve kræfter med en eller flere links baner når man besøger Nordirland.  Nordirland er kendt for sin gæstfrihed og gastronomi og ligger jord til nogle meget fine hoteller så som Slieve Donard Hotel samt Lough Erne Resort.

Nordirland byder dog også på meget andet end golf. Her finder du bla. storslåede naturoplevelser. Snyd ikke dig selv for en tur langs Causeway Coastal Route, som siges at være blandt de flotteste ruter i hele verden.  Overalt finder du natur som vi ikke ser herhjemme og små hyggelige byer, som huser små kroer som absolut er et besøg værd.
Brug en dag i Belfast, som er en vidunderlig by med mange kontraster. Byen har igennem mange år båret præg af konflikter mellem protestanter og katolikker. Men er i dag lige så kendt for sin gæstfrihed og mange oplevelser. 

Det kan anbefales at pakke varmt tøj når man rejser til Nordirland. Klimaet kan til tider være lidt barskt og der falder en del nedbør. Store dele af året er er temperaturen dog ganske fin.

Hoteller
Slieve Donard Hotel
Lough Erne Resort
Bushmills Inn Hotel

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team