Frankrig

Spil golf i smukke Frankrig

Frankrig er en vidunderlig golfdestination, der tilbyder en bred vifte af golfbaner og uforglemmelige oplevelser.

I Frankrig finder du nogle af de mest fantastiske golfbaner lige fra bjergbaner i de franske alper til linksbaner langs Atlanterhavet og parkbaner i det centrale Frankrig. Her er noget for enhver golfer.

Mange af banerne er placeret omkring historiske slotte, hvilket skaber en helt særlig stemning omkring golfspillet.

Og når du nu er i Frankrig hvorfor så ikke kombinere golfen med en unik oplevelse på et af de mange vinslotte, nyde godt af den franske vin og gastronomi eller aflægge en af de mange franske kulturattraktioner et besøg så som museer, teatre og monumenter.

Og så er det ideelle ved Frankrig beliggenheden. Du kan vælge at flyve til en nærliggende lufthavn, eller hvis du fortrækker at køre selv, så er Frankrig en bekvem destination inden for rimelig rækkevidde.

Ring på 70 23 55 80 og hør meget mere om golf i Frankrig.

Destinationer
Bordeaux
Provence

Destinationer i Frankrig

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø