Frankrig

Spil golf i smukke Frankrig

Frankrig er en vidunderlig golfdestination, der tilbyder en bred vifte af golfbaner og uforglemmelige oplevelser.

I Frankrig finder du nogle af de mest fantastiske golfbaner lige fra bjergbaner i de franske alper til linksbaner langs Atlanterhavet og parkbaner i det centrale Frankrig. Her er noget for enhver golfer.

Mange af banerne er placeret omkring historiske slotte, hvilket skaber en helt særlig stemning omkring golfspillet.

Og når du nu er i Frankrig hvorfor så ikke kombinere golfen med en unik oplevelse på et af de mange vinslotte, nyde godt af den franske vin og gastronomi eller aflægge en af de mange franske kulturattraktioner et besøg så som museer, teatre og monumenter.

Og så er det ideelle ved Frankrig beliggenheden. Du kan vælge at flyve til en nærliggende lufthavn, eller hvis du fortrækker at køre selv, så er Frankrig en bekvem destination inden for rimelig rækkevidde.

Ring på 70 23 55 80 og hør meget mere om golf i Frankrig.

Destinationer
Bordeaux
Provence

Destinationer i Frankrig

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team