Spanien

Golfferie i Spanien - Europas golfmekka

Spanien er hjemsted for nogle af Europas bedste golfbaner og derfor også en af danskernes foretrukne golfdestinationer.

Spil golf i Spanien året rundt 
Er du træt af den danske vinter, så bestil en Long Stay ophold eksempelvis på Costa del Sol i januar, februar eller marts måned. Påsken markerer starten på en lang og varm sommer og du kan med garanti finde et sted, hvor både golfbaner, hotel, byliv og ikke mindst temperaturer passer godt til dit temperament.  

Læs mere om Spanien her eller scroll ned i bunden og se alle vores hoteller.

Luksushoteller, golf og gourmet eller en herretur med 36 hullers golf hver eneste dag og ophold på en af Spaniens mange golfresorts. I Spanien er mulighederne mange.

Det samme er alsidigheden, når det gælder golfbanerne. Det er muligt at spille dine drømmebaner uanset om du er til seaside baner, parkbaner eller baner, som på spektakulær vis snor sig oppe i bjerglandskabet og supplerer golfoplevelsen med nogle fantastiske udsigter ud over det solbeskinnes azurblå hav.

Baner som La Quinta, Valderrama, Finca Cortesin, Rio Real og Golf Son Gual imponerer og skaber begejstring, og det samme gør de fleste andre af de mere end 300 golfbaner, som findes i Spanien.

Costa del Sol
Alene på Costa del Sol findes der mere end 50 baner at vælge mellem. Området byder årligt på mere end 300 solskindage, og banerne ligger som perler på en snor strøget ud i den smukke andalusiske natur.

På Costa del Sol kan I lade jer forføre af olivenlunde, vinmarker og de små karakteristiske bjerglandsbyer med de hvidkalkede huse. Opleve stilheden, skønheden og charmen.

Costa Blanca
Et interessant alternativ til Solkysten finder man på Costa Blanca med Alicante og Murcia. Her er der rig mulighed for at kombinere golfferien med slentreture på de brede boulevarder langs havet, besøge trendy shopping gader, spise spansk tapas, drikke Sangria og nyde et godt måltid mad.

I marinaen ved Alicante ligger luksusyachterne og kæmper om titlen som det største og dyreste skib i havnen. På fiskerestauranterne spises der skaldyr og drikkes rosé, mens man tilbagelænet nyder udsigten over havet.

Området er et overflødighedshorn af fremragende golfbaner, og det er derfor ikke så underligt, at Costa Blanca er det nye upcoming område for golf i Spanien.

Mallorca
Mallorca er en ø med mange ansigter og et vidunderligt rejsemål for alle med hang til luksus, gourmet, flotte golfbaner og storslået natur. Mallorca er blevet en livsstils ø - et gastronomisk skattekammer, og det er her du finder en lang række af unikke 5-stjernede luksushoteller, fredfyldte pinjeskove og duftende citronlunde samt nogle af Spaniens bedste sandstrande.

På Mallorca kan du vælge mellem 24 forskellige golfbaner, hvoraf mange af dem er rene perler. Tag for eksempel blot de tre Son Vida baner samt Son Gual og Alcanada, der ligger helt oppe ved Alcudia-bugten.

ClassicGolf har specialiseret sig i at arrangere golfrejser til Spanien, så uanset om du vil til Costa del Sol, Costa de la Luz, Costa Blanca, Mallorca eller Costa Brava, så kan vi hjælpe dig med at arrangere den perfekte golfrejse.

Destinationer
Costa del Sol
Costa de la Luz
Alicante
Murcia
Tenerife
Mallorca
Costa Brava
Costa de Almeria
Barcelona

Destinationer i Spanien

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar