Spanien

Golf i Spanien - hola in one !


Spanien er hjemsted for nogle af Europas bedste golfbaner og derfor også en af danskernes foretrukne golfdestinationer - også bedre kendt som Europas golfmekka.

Golf i Spanien hele året rundt 
Er du træt af den danske vinter, så bestil et longstay ophold på eks. Costa del Sol i januar, februar eller marts måned. Påsken markerer starten på en lang og varm sommer og du kan med garanti finde et sted, hvor både golfbaner, hotel, byliv og ikke mindst temperaturer passer godt til dit temperament.  

Luksushoteller, golf og gourmet eller f.eks. en herretur med 36 hullers golf hver eneste dag og ophold på et af Spaniens mange golfresorts - i Spanien er mulighederne mange og alsidigheden, når det gælder golfbanerne.
Det er muligt at spille dine drømmebaner uanset om du er til seaside baner, parkbaner eller baner, som på spektakulær vis snor sig oppe i bjerglandskabet og supplerer golfoplevelsen med nogle fantastiske udsigter ud over det solbeskinnes azurblå hav.

Baner som La Quinta, Valderrama, Finca Cortesin, Rio Real og Golf Son Gual imponerer og skaber begejstring og det samme gør de fleste andre af de mere end 300 golfbaner, som findes i dette golf mekka.

Vi har specialiseret os i, at arrangere golfrejser til Spanien så uanset hvor i Spanien du vil til, så kan vi hjælpe dig med at arrangere den perfekte golfrejse. 

Ring på 70 23 55 80 så hjælper vi dig på vej til dit næste spanske golf eventyr.

Costa del Sol
Alene på Costa del Sol findes der mere end 50 baner at vælge mellem. Området byder årligt på mere end 300 solskindage, og banerne ligger som perler på en snor strøget ud i den smukke andalusiske natur.

På Costa del Sol kan I lade jer forføre af olivenlunde, vinmarker og de små karakteristiske bjerglandsbyer med de hvidkalkede huse. Opleve stilheden, skønheden og charmen.

Costa Blanca
Et interessant alternativ til Solkysten finder man på Costa Blanca med Alicante og Murcia. Her er der rig mulighed for at kombinere golfferien med slentreture på de brede boulevarder langs havet, besøge trendy shopping gader, spise spansk tapas, drikke Sangria og nyde et godt måltid mad.

I marinaen ved Alicante ligger luksusyachterne og kæmper om titlen som det største og dyreste skib i havnen. På fiskerestauranterne spises der skaldyr og drikkes rosé, mens man tilbagelænet nyder udsigten over havet.

Området er et overflødighedshorn af fremragende golfbaner, og det er derfor ikke så underligt, at Costa Blanca er det nye upcoming område for golf i Spanien.

Mallorca
Mallorca er en ø med mange ansigter og et vidunderligt rejsemål for alle med hang til luksus, gourmet, flotte golfbaner og storslået natur. Mallorca er blevet en livsstils ø - et gastronomisk skattekammer, og det er her du finder en lang række af unikke 5-stjernede luksushoteller, fredfyldte pinjeskove og duftende citronlunde samt nogle af Spaniens bedste sandstrande.

På Mallorca kan du vælge mellem 24 forskellige golfbaner, hvoraf mange af dem er rene perler. Tag for eksempel blot de tre Son Vida baner samt Son Gual og Alcanada, der ligger helt oppe ved Alcudia-bugten.

Destinationer
Costa del Sol
Costa de la Luz
Alicante
Murcia
Tenerife
Mallorca
Costa Brava

Destinationer i Spanien

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team