Algarve, Portugal

Longstay Golf i Algarve, Portugal


Long Stay på Algarve er det seneste nye på ClassicGolf. Algarvekysten hører til blandt Europas bedste golfdestinationer, og vi har udvalgt en håndfuld rigtig gode steder, som både er tæt på by og på golfbaner.

Omdrejningspunktet, rent golfmæssigt, er på flere af stederne Onyria Palmares Golf, som er et aldeles fremragende golfanlæg.

TV-udsendelser på DK4 om Long Stay
I samarbejde med DK4 har ClassicGolf været på Algarvekysten i Portugal. Det er der kommet to udsendelser ud af, som begge omhandler Long Stay på Algarvekysten.  

Udsendelserne på DK4 er som et ’levende rejsemagasin’, og ved at se vores seneste udsendelse får du de bedste forudsætninger for at vælge netop det hotel og de baner, som indfrier alle dine ferieønsker til et Long Stay ophold.   

Se med og find ud af om din næste rejse eksempelvis skal gå til Casares del Mar Luxury apartments, Marina Club Lagos Resort, Pestana Golf & Resorts eller Salgados Vila das Lagoas og med spil på den fantastiske Onyria Palmares golfbane.

Se udsendelserne på din computer. Klik på nedenstående link

DK4 - første udsendelse - Klik her

DK4 - anden udsendelse - Klik her

Nedenfor kan I se vores mange spændende tilbud og lade jer inspirere til jeres næste Long Stay Golf ophold med ClassicGolf. 

  

Faro er kystens største by og samtidig indgangsporten til Algarvekysten. Men det mest eksklusive område er Vilamoura. Her mødes folk med hang til den eksklusive portugisiske livsstil, og velbeslåede turister blander sig med jetsettet fra Lissabon. Det er her man finder nogle af regionens bedste og mest fashionable luksushoteller, restauranter, butikker, en eksklusiv marina, et kasino samt nogle af Europas smukkeste sandstrande.

Med milde temperaturer kan der spilles golf året rundt, og tilmed regnes flere af banerne på Algarvekysten for at være blandt verdens bedste. Læg dertil de charmerende små landsbyer langs kysten, den smukke natur, det gode portugisiske køkken og den afslappede sydlandske stemning. Så har man alle ingredienser til den perfekte golfferie.

Så derfor; golf på Algarve er meget mere end blot at spille nogle runder golf på kysten mange fantastiske baner. Et ophold på Algarve har karakter af en særlig livsstil, hvor man tydeligt fornemmer portugisernes gæstfrihed og afslappede tilgang til livet.

Hoteller
Marina Club Lagos Resort
Boavista Golf Resort
Pestana Gramacho Residence

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø