Algarve, Portugal

Algarvekysten - Portugals svar på Den franske Riviera

Long Stay på Algarve er det seneste nye på ClassicGolf. Algarvekysten hører til blandt Europas bedste golfdestinationer, og vi har udvalgt en håndfuld rigtig gode steder, som både er tæt på by og på golfbaner.

Omdrejningspunktet, rent golfmæssigt, er på flere af stederne Onyria Palmares Golf, som er et aldeles fremragende golfanlæg.

Vil du vide mere om golf og Long Stay på Algarve, så kan du klikke her og se vores senest producerede rejseprogram fra Algarvekysten. Klik her for at se udsendelse.

  

Faro er kystens største by og samtidig indgangsporten til Algarvekysten. Men det mest eksklusive område er Vilamoura. Her mødes folk med hang til den eksklusive portugisiske livsstil, og velbeslåede turister blander sig med jetsettet fra Lissabon. Det er her man finder nogle af regionens bedste og mest fashionable luksushoteller, restauranter, butikker, en eksklusiv marina, et kasino samt nogle af Europas smukkeste sandstrande.

Med milde temperaturer kan der spilles golf året rundt, og tilmed regnes flere af banerne på Algarvekysten for at være blandt verdens bedste. Læg dertil de charmerende små landsbyer langs kysten, den smukke natur, det gode portugisiske køkken og den afslappede sydlandske stemning. Så har man alle ingredienser til den perfekte golfferie.

Så derfor; golf på Algarve er meget mere end blot at spille nogle runder golf på kysten mange fantastiske baner. Et ophold på Algarve har karakter af en særlig livsstil, hvor man tydeligt fornemmer portugisernes gæstfrihed og afslappede tilgang til livet.

Hoteller
Boavista Golf Resort
Salgados Vila das Lagoas
Pestana Golf & Resorts
Cascade Wellness & Lifestyle Resort
Marina Club Lagos Resort

Longstay hoteller


Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar