Eksklusivt golfresort tæt på Lagos

Beliggenhed, service og træningsfaciliteter er helt i top, og Boavista Golf Resort er med andre ord LongStay på første klasse. Så vil man betale lidt ekstra for at få et ekstraordinært golfophold, så skal man vælge Boavista Golf Resort.  

Boavista Golf Resort er fra 2002, men er blevet og bliver løbende renoveret og opgraderet. De nyeste lejligheder åbner i sensommeren 2016. Boavista Golf Resort består af flotte 1 og 2 bedroom lejligheder/rækkehuse i varierende størrelse.
Alle lejlighederne er fuld udstyret med køkken, vaskemaskine, aircondition, gratis Wi-Fi og meget mere.

Med andre ord det perfekte sted til et LongStay ophold. Og læg så dertil, at der også findes både udendørs og indendørs pool med tilhørende fitness, jacuzzi, dampbad og sauna.

Boavista Golf Course ligger lige udenfor døren og er lidt af en lækkerbisken. Golfbanen er nemlig en af Algarvekystens mange flotte golfbaner. Fra flere huller er der kig ud over Atlanterhavet. Banen ligger tæt på Lagos, og runden byder på en flot naturoplevelse med masser af pinjetræer, mandeltræer samt palme- og oliventræer. I forbindelse med banen findes der både gode træningsfaciliteter samt proshop.

Tæt ved 18. green findes en dejligt klubhus, hvor der både kan spises morgenmad, frokost og middag, mens man nyder udsigten ud over golfbanen og Lagosbugten.

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 0 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Ja
Fitness: Ja
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

28 nætter med fri golf
Periode
1 okt. 2019 - 30 apr. 2020 fra 18.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 28 nætter på Boavista Golf Resort
  • 14 runder golf på Boavista inkl. buggy
  • 28 dages lejebil inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København & Billund
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her

Golfbaner

Boavista Golf Course

Boavista Golf Course

Boavista Golf Course er lidt af en lækkerbisken. Golfbanen er nemlig en af Algarvekystens flotteste golfbaner og fra flere huller er der kig ud over Atlanterhavet. Banen ligger tæt på Lagos, og runden byder på en flot naturoplevelse med masser af pinjetræer, mandeltræer samt palme- og oliventræer.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Boavista Golf Resort

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar