Eksklusivt golfresort tæt på Lagos


Beliggenhed, service og træningsfaciliteter er helt i top, og Boavista Golf Resort er med andre ord LongStay på første klasse. Så vil man betale lidt ekstra for at få et ekstraordinært golfophold, så skal man vælge Boavista Golf Resort.  

Boavista Golf Resort er fra 2002, men er blevet og bliver løbende renoveret og opgraderet. De nyeste lejligheder åbner i sensommeren 2016. Boavista Golf Resort består af flotte 1 og 2 bedroom lejligheder/rækkehuse i varierende størrelse.
Alle lejlighederne er fuld udstyret med køkken, vaskemaskine, aircondition, gratis Wi-Fi og meget mere.

Med andre ord det perfekte sted til et LongStay ophold. Og læg så dertil, at der også findes både udendørs og indendørs pool med tilhørende fitness, jacuzzi, dampbad og sauna.

Boavista Golf Course ligger lige udenfor døren og er lidt af en lækkerbisken. Golfbanen er nemlig en af Algarvekystens mange flotte golfbaner. Fra flere huller er der kig ud over Atlanterhavet. Banen ligger tæt på Lagos, og runden byder på en flot naturoplevelse med masser af pinjetræer, mandeltræer samt palme- og oliventræer. I forbindelse med banen findes der både gode træningsfaciliteter samt proshop.

Tæt ved 18. green findes en dejligt klubhus, hvor der både kan spises morgenmad, frokost og middag, mens man nyder udsigten ud over golfbanen og Lagosbugten.

Få tilbud
Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 0 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Ja
Fitness: Ja
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

28 nætter med 10 runder
Periode
1 okt. 2023 - 31 mar. 2024 fra 24.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 28 nætter på Boavista Golf Resort
  • 10 runder golf på Boavista inkl. buggy
  • 28 dages lejebil inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København & Århus
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her
  • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Boavista Golf Course

Boavista Golf Course

Boavista Golf Course er lidt af en lækkerbisken. Golfbanen er nemlig en af Algarvekystens flotteste golfbaner og fra flere huller er der kig ud over Atlanterhavet. Banen ligger tæt på Lagos, og runden byder på en flot naturoplevelse med masser af pinjetræer, mandeltræer samt palme- og oliventræer.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Boavista Golf Resort

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team