Portugal

Golf i Portugal - en af Europas bedste golfdestinationer


Med sin placering i det sydvestlige hjørne af Europa er Portugal et af de bedste steder i Europa at spille golf. Det særlige lys, der genspejles fra Atlanterhavet og det milde klima tiltrækker hvert år mange danskere, der rejser til Portugal for at spille golf og nyde det gode liv.

Portugal er nemlig for livsnydere. Det gælder uanset om man rejser til Lissabon, der er blevet kåret som 'Best Established Golfing Destination Europe' eller man i stedet vælger at rejse mod syd til Algarvekysten, hvor de mange golfresorts ligger som perler på en snor.

Destinationer
Algarve

Longstay destinationer i Portugal

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team