Marrakech, Marokko

Marrakech golf ferie - 1001 nats eventyr


Tag med ClassicGolf på en femstjernet golfrejse ud over det sædvanlige. Non-stop fly med Norwegian fra København til Marrakech i hjertet af Marokko.

Spil på nogle af Marokkos bedste golfbaner om dagen og oplev 1001 Nats Eventyr om aftenen.

Bo på enten Hotel La Palmaraie eller Kenzi Manara Palace, der hører til blandt området bedste 5-stjernede hoteller, og spil golf på en eller flere af de fire top baner omkring Marrakech. Alle fire baner er på højde med de bedste europæiske baner, og ClassicGolf garanterer fantastiske golfoplevelser og skønne omgivelser.

Og som en lille ekstra finesse, så kan man på banerne bede om at få en caddie med på runden (nogle steder er det dog obligatorisk). Det koster typisk 10 euro pr. runde, men er alle pengene værd. 

Blandt slangetæmmere og sabelslugere 
På byens store markedsplads Djemaa el Fna findes slangetæmmere, sabelslugere, mavedansere, akrobater og spåmænd. Her hersker en fortættet atmosfære, og I bliver mødt af et orgie af farver, lyde og dufte.

På markedspladsen er der gode chancer for at finde en lille souvenir i en af de mange boder, der sælger lædervarer, lertøj og sølvsmykker.

Besøger man Marokko skal man endelig ikke holde sig tilbage fra at smage på det nordafrikanske køkken. De mange små gadekøkkener tilbyder alt lige fra grillet lammespyd, kylling, oliven, dadler, hummus og masser af couscous og som regel afsluttes måltidet med en lille kop sød myntete.

Har I fået nok af gøglere og slangetæmmere er det oplagt at besøge de moderne distrikter Gueliz og Hivernage, hvor der findes et varieret udbud af europæiske butikker, luksushoteller, trendy cafeer og gode restauranter. 

Bestil din rejse nu og kom med ClassicGolf til det nye golfparadis, hvor der er garanti for en anderledes og unik golfoplevelse på 1. klasse.

Hoteller
Hotel du Golf Palmerai

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team