Marrakech, Marokko

Marrakech golf ferie - 1001 nats eventyr

Tag med ClassicGolf på en femstjernet golfrejse ud over det sædvanlige. Non-stop fly med Norwegian fra København til Marrakech i hjertet af Marokko.

Spil på nogle af Marokkos bedste golfbaner om dagen og oplev 1001 Nats Eventyr om aftenen.

Bo på enten Hotel La Palmaraie eller Kenzi Manara Palace, der hører til blandt området bedste 5-stjernede hoteller, og spil golf på en eller flere af de fire top baner omkring Marrakech. Alle fire baner er på højde med de bedste europæiske baner, og ClassicGolf garanterer fantastiske golfoplevelser og skønne omgivelser.

Og som en lille ekstra finesse, så kan man på banerne bede om at få en caddie med på runden (nogle steder er det dog obligatorisk). Det koster typisk 10 euro pr. runde, men er alle pengene værd. 

Blandt slangetæmmere og sabelslugere 
På byens store markedsplads Djemaa el Fna findes slangetæmmere, sabelslugere, mavedansere, akrobater og spåmænd. Her hersker en fortættet atmosfære, og I bliver mødt af et orgie af farver, lyde og dufte.

På markedspladsen er der gode chancer for at finde en lille souvenir i en af de mange boder, der sælger lædervarer, lertøj og sølvsmykker.

Besøger man Marokko skal man endelig ikke holde sig tilbage fra at smage på det nordafrikanske køkken. De mange små gadekøkkener tilbyder alt lige fra grillet lammespyd, kylling, oliven, dadler, hummus og masser af couscous og som regel afsluttes måltidet med en lille kop sød myntete.

Har I fået nok af gøglere og slangetæmmere er det oplagt at besøge de moderne distrikter Gueliz og Hivernage, hvor der findes et varieret udbud af europæiske butikker, luksushoteller, trendy cafeer og gode restauranter. 

Bestil din rejse nu og kom med ClassicGolf til det nye golfparadis, hvor der er garanti for en anderledes og unik golfoplevelse på 1. klasse.

Hoteller
Palmeraie Golf Palace

Luksusgolf hoteller

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar