Costa de la Luz, Spanien

Lysets kyst


Costa de la Luz ligger i den sydvestlige del af Andalusien. Området er, på lige fod med Costa del Sol, beriget med et gudsbenådet klima. Men modsat kyststrækningen hen mod Malaga er der i denne del af Spanien færre turister end man ellers oplever.

Her findes hverken skyhøje hoteller eller overfyldte strande. I stedet kan man nyde de lange brede sandstrande, små pittoreske fiskebyer og den smukke natur. I både de små og i de lidt større byer ligger de lokale barer og restauranter side om side, og som turist får man virkelig masser for sine penge.

Costa de la Luz er et af de områder, hvor spanierne selv foretrækker at holde ferie, og mødet med den venlige lokalbefolkning og de meget få udenlandske turister skaber nogle helt særlige rammer for jeres ferie.

Midt på sommeren kan der på disse breddegrader være særdeles varmt, men brisen fra Atlanterhavet gør sit til at gøre ferien til en behagelig oplevelse. Og selv hvis man kommer i det tidlige forår eller sene efterår kan der spilles golf og tilværelsen nydes under særdeles behagelige temperaturer.

I området ligger en række fremragende golfbaner. På den spanske side af grænsen, og i køreafstand fra Cádiz, ligger baner som La Estancia Golf, Montenmedio Golf og Arcos Gardens Golf.

Og vælger I at flyve til Faro kan vi varmt anbefale, at I på turen til jeres hotel gør stop ved den fremragende Robert Trent Jones bane Onyria Palmares på den portugisiske side af grænsen og her starter golfferien med et brag af en golfoplevelse. Teetid kan bookes gennem os mod ekstra betaling.

Sightseeing i området
Skal golfturen byde på andet end grønne fairways kan det varmt anbefales, at I besøger Cádiz, der regnes for at være den ældste by i Spanien og måske endda i hele den vestlige del af Europa.

I Cádiz kan I bl.a. nyde stemningen på Plaza de Mina og opleve det gamle romerske teater, der ligger placeret lige ved siden af byens enorme Katedral. Forsøm ikke muligheden for at komme op i katedralens gamle tårn og nyde udsigten ned over de gamle borgmurer og byens mange smukke, gamle bygninger.

Husk også at tage en tur på det lokale marked (Mercado de Abastos) og gør jeres indkøb sammen med de lokale. Det i sig selv er en oplevelse man ikke vil være foruden.

Flyv direkte
I kommer lettest til Costa de la Luz ved at flyve direkte til Faro. Herfra kan I være fremme ved hotellet indenfor en time. Vælger I istedet at flyve til Malaga, hvortil flypriserne generelt er billigere, så kører I den smukke tur hen langs med kysten, indtil I kommer til Costa de la Luz. Husk endelig at nyde det afvekslende landskab og udsigten til de uvejsomme bjerge til den ene side og det solbeskinnede Middelhav til den anden.

Hoteller
Barceló Montecastillo Golf
Fairplay Golf and Spa Resort

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team