Mauritius, Mauritius

Mauritius - et trope paradis


Mauritius er et tropisk ø-paradis, som ligger midt ude i det Indiske Ocean.

De senere år er der blevet skabt mere og mere opmærksomhed omkring Mauritius, som i dag er en særdeles populær golfdestination.

Mauritius er på mange måder en golfrejse destination for livsnydere. De 5-stjernede hoteller løfter luksusbegrebet til helt nye højder og ofte ligger hotellerne lige ud til de mest fantastiske bountystrande.

Golfbanerne er i særklasse, og mange af dem har en spektakulær beliggenhed ud mod havet. Der findes 8 fremragende 18-hullers golfbaner på øen, og der venter med garanti nogle store golfoplevelser på ferien til Mauritius.

Uanset hvilken årstid I vælger at rejse på, kan I se frem til et skønt klima med gennemsnitstemperaturer på mellem 25-30 grader.

Hoteller
Heritage Awali Golf & Spa Resort
Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø