Lombardiet

Lombardiet, Italien

Rejse til smukke Lombardiet

Lombardiet i Italien er en fantastisk destination for golfentusiaster og andre, der ønsker at opleve skønheden og kulturen i denne region.

Med smukke golfbaner spredt ud over hele regionen, herunder Golf Resort Chervo, kan du nyde en runde golf i en fantastisk naturkulisse.

Golf Resort Chervo er et af Lombardiets bedste golfresorts med to 18-hullers mesterskabsbaner omgivet af smukke søer og grønne skove.

Udover golf har Lombardiet også masser af andre attraktioner, såsom den rige kunst- og kulturarv i Milano, de maleriske søer og bjerge i regionen, og lækker mad og vin.

Så uanset om du er en ivrig golfspiller eller en rejsende, som ønsker at opleve alt det Lombardiet har at tilbyde, er der noget for enhver smag i denne smukke region.

Hoteller
Chervó Golf Hotel Spa & Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø