Lombardiet, Italien

Rejse til smukke Lombardiet

Lombardiet i Italien er en fantastisk destination for golfentusiaster og andre, der ønsker at opleve skønheden og kulturen i denne region.

Med smukke golfbaner spredt ud over hele regionen, herunder Golf Resort Chervo, kan du nyde en runde golf i en fantastisk naturkulisse.

Golf Resort Chervo er et af Lombardiets bedste golfresorts med to 18-hullers mesterskabsbaner omgivet af smukke søer og grønne skove.

Udover golf har Lombardiet også masser af andre attraktioner, såsom den rige kunst- og kulturarv i Milano, de maleriske søer og bjerge i regionen, og lækker mad og vin.

Så uanset om du er en ivrig golfspiller eller en rejsende, som ønsker at opleve alt det Lombardiet har at tilbyde, er der noget for enhver smag i denne smukke region.

Hoteller
Chervò Golf Hotel Spa & Resort

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team