Mauritius, Mauritius

Mauritius - et trope paradis


Mauritius er et tropisk ø-paradis, som ligger midt ude i det Indiske Ocean.

De senere år er der blevet skabt mere og mere opmærksomhed omkring Mauritius, som i dag er en særdeles populær golfdestination.

Mauritius er på mange måder en golfrejse destination for livsnydere. De 5-stjernede hoteller løfter luksusbegrebet til helt nye højder og ofte ligger hotellerne lige ud til de mest fantastiske bountystrande.

Golfbanerne er i særklasse, og mange af dem har en spektakulær beliggenhed ud mod havet. Der findes 8 fremragende 18-hullers golfbaner på øen, og der venter med garanti nogle store golfoplevelser på ferien til Mauritius.

Uanset hvilken årstid I vælger at rejse på, kan I se frem til et skønt klima med gennemsnitstemperaturer på mellem 25-30 grader.

Hoteller
Heritage Awali Golf & Spa Resort
Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team