Cape Town, Sydafrika

Cape Town golf ferie - en af verdens smukkeste byer


Cape Town er blandt verdens smukkeste byer og et perfekt udgangspunkt for en golfferie til Sydafrika.

I Cape Town både bor og spiser man godt. Byen, der også kaldes for Afrikas New York, har en pulserende havnefront med mange gode restauranter og barer, og det er også her, at vores foretrukne hotel, Victoria & Alfred Waterfront ligger.

Tæt på Cape Town ligger flere gode golfbaner, og i baglandet findes vinlandet og Stellenbosch, hvor man kan besøge vingårde, spille golf og nyde den fantastiske natur.

Fra Cape Town er det også muligt at tage en afstikker til Garden Route, hvor man finder endnu flere golfbaner og eksempelvis kan bo nogle dage på det berømte Fancourt Hotel.

I Cape Town oplever du storbyens puls og samtidig bor du ganske tæt på de to smukke strande, Atlantic Seaboard Beaches og Table Bay Beaches.

Tag til Sydafrika og kombiner golfferien med storby- og naturoplevelser og ture i vinlandet.

Kontakt os for nærmere information og pris 

Hoteller
Radisson Blu Waterfront Hotel
The Commodore Hotel

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team