Cape Town, Sydafrika

Cape Town golf ferie - en af verdens smukkeste byer


Cape Town er blandt verdens smukkeste byer og et perfekt udgangspunkt for en golfferie til Sydafrika.

I Cape Town både bor og spiser man godt. Byen, der også kaldes for Afrikas New York, har en pulserende havnefront med mange gode restauranter og barer og det er også her, at vores foretrukne hotel, Victoria & Alfred Waterfront ligger.

Tæt på Cape Town ligger flere gode golfbaner og i baglandet findes vinlandet og Stellenbosch, hvor man kan besøge vingårde, spille golf og nyde den fantastiske natur.

Fra Cape Town er det også muligt at tage en afstikker til Garden Route, hvor man finder endnu flere golfbaner og eksempelvis kan bo nogle dage på det berømte Fancourt Hotel.

I Cape Town får man både storbyoplevelser og samtidig bor man ganske tæt på nogle dejlige strande, Atlantic Seaboard Beaches og Table Bay Beaches.

Tag til Sydafrika og kombiner golfferien med storby- og naturoplevelser og ture i vinlandet.

Hoteller
Radisson Blu Waterfront Hotel
The Commodore Hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø