Radisson Blu Waterfront Hotel


Med en af byens bedste beliggenheder kommer I til at bo med stil på Radisson Blu Hotel Waterfront.

Hotellet ligger på havnefronten midt i Cape Town.

Fra jeres værelse har I udsigt til både Table Mountain, Robben Island og byens forlystelsescentrum, Victoria & Alfred Waterfront, hvor der er masser af liv både på barer og restauranter.

Hotellets i alt 177 værelser er moderne indrettet og stilen er gennemført. Foran hotellet findes der en stor terrasse, som vender direkte ud mod havet. Her sidder gæsterne både og spiser og tager sig en drink senere på aftenen, mens mørket falder på.

På Radisson Blu Hotel Waterfront findes der en god gourmetrestaurant, Tobago’s Restaurant med et prisvindende køkken og ellers så bor I i gåafstand til byens mange gode restauranter.

Fra jeres hotel kommer I hurtigt ud til golfbanerne omkring Cape Town, og vil I et smut ud i vinlandet rundt om Cape Town kan det sagtens kombineres med en dag på golfbanen.

 

______________________

Rundrejse: Radisson Blue Waterfront Hotel indgår i en pakke rundrejse, hvor I også kommer til at bo på Zebula Golf Estate & Spa (Johannesburg) og Marine Hotel samt Fancourt Hotel (begge Garden Route) og turen er altså en kombination af Johannesburg, Cape Town og Garden Route.

KLIK HER for at se det fulde program for turen.

Et ophold på Radisson Blue Waterfront Hotel kan også bookes separat.
Ring og forhør om pris.

Antal værelser: 177
Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 3 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Clovelly Golf Course

Clovelly Country Club

Clovelly Country Club ligger i Silvermine Valley (Western Cape), tæt på Cape Town. Banen i Clovelly Country Club er fantastisk og meget populær blandt golfspillere, der besøger Cape Town. Banen er rangeret som nr. 55 blandt Sydafrikas bedste golfbaner.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 37.2 km
Hermanus Golf Course

Hermanus Golf Course

Hermanus Golf Club har ry for at være en af områdets bedste golfbaner. Banen er en lækkerbisken og en bane, som man helt sikkert bliver begejstret over at spille.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 126 km
Fancourt Outeniqua

Fancourt Outeniqua

Fancourt’s Outeniqua golf course er blandt Sydafrikas 20 bedste golfbaner. Banen er designet af Gary Player og har sit navn efter den imponerende bjergkæde, som ses overalt fra banen. Der er masser af vand i spil, og det er derfor en teknisk krævende bane at spille.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 434 km
Fancourt Montagu

Fancourt Montagu

Fancourt’s Montagu banen er designet af Gary Player og er en top-10 golfbane i Sydafrika. Standen er i top og det samme kan siges om layoutet. En rigtig lækkerbisken for enhver golfspiller.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 434 km

Kort

Radisson Blu Waterfront Hotel

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø