Bologna Golf Ferie | Lækre Golfbaner i Bologna, Italien

Bologna, Italien

Emilia Romagna


Besøg én af Italiens top destinationer når det gælder golf, kunst og gastronomi

I det nordlige Italien finder du regionen Emilia Romagna, hvor én af stolthederne er hovedbyen Bologna, der også går under navnet ’Den Røde By’ blandt andet grundet de mange røde hustage, der præger bymidten. Bologna syder af livsnyderi og byens middelaldercentrum bugner af seværdigheder med skæve tårne, antikke paladser og historiens vingesus, der mærkes i byens gamle mure. Og når sulten melder sig, befinder du dig midt i et overflødighedshorn af italienske lækkerier. Det er umuligt at spise dårligt i Bologna, der blandt andet er kendt for Parmesan, Parmaskinke, Balsamico, Mortedella og ikke mindst Spaghetti Bolognese.

Der er utallige steder langs de 14 såkaldte ’Food & Wine Routes’, hvor særligt madelskere kan gøre stop og nyde godt af lækkerierne på de lokale gårde, vinkældre, oste- og skineproducenter samt traditionelle italienske værksteder. Og er du til høj fart og smukke biler, kan du langs Via Emilia finde kendte virksomheder som Ferrari, Lamborghini, Maserati og Ducati.

Samtidig byder Emilia-Romagna også på et væld af golfbaner og har hele 23 af slagsen at vælge imellem. Banerne ligger tæt på hinanden, og er klar til at byde dig velkommen 365 dage om året.

Hoteller
Palazzo di Varignana Resort & Spa
Hotel Metropolitan

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø