Bologna, Italien

Emilia Romagna


Besøg én af Italiens top destinationer når det gælder golf, kunst og gastronomi

I det nordlige Italien finder du regionen Emilia Romagna, hvor én af stolthederne er hovedbyen Bologna, der også går under navnet ’Den Røde By’ blandt andet grundet de mange røde hustage, der præger bymidten. Bologna syder af livsnyderi og byens middelaldercentrum bugner af seværdigheder med skæve tårne, antikke paladser og historiens vingesus, der mærkes i byens gamle mure. Og når sulten melder sig, befinder du dig midt i et overflødighedshorn af italienske lækkerier. Det er umuligt at spise dårligt i Bologna, der blandt andet er kendt for Parmesan, Parmaskinke, Balsamico, Mortedella og ikke mindst Spaghetti Bolognese.

Der er utallige steder langs de 14 såkaldte ’Food & Wine Routes’, hvor særligt madelskere kan gøre stop og nyde godt af lækkerierne på de lokale gårde, vinkældre, oste- og skineproducenter samt traditionelle italienske værksteder. Og er du til høj fart og smukke biler, kan du langs Via Emilia finde kendte virksomheder som Ferrari, Lamborghini, Maserati og Ducati.

Samtidig byder Emilia-Romagna også på et væld af golfbaner og har hele 23 af slagsen at vælge imellem. Banerne ligger tæt på hinanden, og er klar til at byde dig velkommen 365 dage om året.

Hoteller
Palazzo di Varignana Resort & Spa
Hotel Metropolitan

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team