Agadir, Marokko

Agadir golf ferie - stedet hvor solen skinner 340 dage om året


Agadir er fuld af kontraster og nordafrikansk mystik. Den nordafrikanske by ved havet byder både på handelsgader og en souk, hvor man møder slangetæmmere, tatovører og handelsfolk, der sælger sølvtøj, smykker, keramik, tæpper og krydderier.

Efter et jordskælv i 1960, som ødelagde en stor del af byen, har man genopbygget Agadir. I dag fremstår byen derfor som en moderne turistby med en dejlig blanding af arabisk kultur og fransk kolonistil. Her findes både hyggelige barer, restauranter samt en mondæn marina, og Agadir er ofte blevet nævnt, som en pendant til den franske riviera.

Lidt udenfor byen ligger alle luksushotellerne langs med Atlanterhavet og den næsten 10 km lange sandstrand.

I Agadirområdet skinner solen rundt regnet 340 dage om året. Klimaet er særdeles behageligt med 15-25 grader om vinteren og noget varmere om sommeren, hvorfor det anbefales, at man om sommeren kun spiller golf tidligt om morgenen eller sidst på eftermiddagen.

Hoteller
Iberostar Founty Beach
Hyatt Place Taghazout Bay

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø