UAE

Golf i Dubai - rimer på luksus og ekstravagance!


Når du besøger Dubai kan du se frem til en golfferie med masser af sol, lækre strande, imponerende skyskrabere, moderne shoppingcentre og en pulserende bymidte med luksushoteller og restauranter.

Dubai er den næststørste af de syv emirater. Kun Abu Dhabi er større. Dubai er en fascinerende golfdestination, som er fuld af kontraster.

Som turist bor man på store, flotte luksushoteller, spiser på gode restauranter, får stillet shopping-trangen i de moderne stormagasiner og spiller golf på nogle af verdens bedste golfbaner.

Midt imellem alle de moderne aspekter opleves også den oprindelige kultur med moskeer, markeder og basarer.

Dubai er med andre ord oplevelsernes holdeplads. Vi anbefaler da også, at man krydrer ferieoplevelsen med ballonflyvning over ørkenen, tager på jeepsafari og møder det oprindelige nomadefolk eller bruger en aften på Dubais populære hestevæddeløbsbane.

Selvfølgelig er golfoplevelserne i centrum på en rejse til Dubai. Og golfbanerne er intet mindre end i særklasse. De ligger som små oaser spredt ud over ørkenstaten, og vi kan bl.a. anbefale, at man prøver Dubai Creek Golf & Yacht Club, The Els Club, The Montgomerie Dubai Golf Club og Emirates Golf Club.

I sidstnævnte klub kan man endda spille om aftenen, når temperaturen falder og lyset tændes over Emirates Golf Clubs Faldo bane.

Emirates Golf Club er i øvrigt en golfbane, hvor flere danske golfspillere har fejret store triumfer. Det var her, at Thomas Bjørn i 2001 besejrede selveste Tiger Woods og på samme bane, at Iben Tinning i 2010 sluttede karrieren med en sejr på LET.

Lidt længere nede på siden her kan du læse mere om vores udvalgte hoteller og golfbaner i Dubai. Send os en forespørgsel, når du har fundet dit foretrukne hotel, så hjælper vi dig med at skræddersy den perfekte golfrejse.

Destinationer
Dubai

Destinationer i UAE

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team