Marokko

Golf i Marokko - eksotisk og spændende på en gang


Marokko er på mange måder et eksotisk og spændende rejsemål. Det lille nordafrikanske land ligger på den afrikanske nordkyst - omgivet af Algeriet, vest Sahara og Middelhavet.

Fra Danmark tager den direkte flyvning kun 3-4 timer. Forude venter mødet med et land, der ud over et yderst behageligt klima året rundt også byder på en anderledes spændende og fremmedartet kultur, som ikke findes på nogle af de mere gængse europæiske golfdestinationer.

Marokko er et land fuld af mystik - et land, der byder på ældgamle og historiske kongebyer og en smuk og spektakulær natur i form af både Atlasbjergene og det endeløse ørkenlandskab.

Vi har valgt Marrakech som den destination, hvor I kan komme til at opleve moskéer, kurbade, 5-stjernede luksushoteller, franske gourmet-restauranter, moderne shoppinggader, fantastiske golfbaner og meget, meget mere.

Tager I på eventyr i souken vil I kunne opleve de overdådigt udsmykkede riad’erne, lokalbefolkningens huse, hvor der findes springvand, atriumgårdene og smukke mosaikker på vægge og gulve.

I de små smalle gyder sidder håndværkerne og arbejder i deres små værksteder og producerer messinglamper, tæpper og marokkopuder, som man har gjort det i århundreder.

På golfbanerne står oplevelserne i kø. Velplejede fairways og smukke udsigter venter på jer og bliv ikke overrasket, hvis I pludselig hører Muezzinens kalden til bøn, mens I står bøjet over et vigtigt putt.

Marokko er kontrasternes land, så glæd jer til en golfferie og en eventyrrejse ud over det sædvanlige.

Destinationer
Agadir
Marrakech

Destinationer i Marokko

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team