Portugal

Golf i Portugal - en af Europas bedste golfdestinationer


Med sin placering i det sydvestlige hjørne af Europa er Portugal et af de bedste steder i Europa at spille golf. Det særlige lys, der genspejles fra Atlanterhavet og det milde klima tiltrækker hvert år mange danskere, der rejser til Portugal for at spille golf og nyde det gode liv.

Portugal er nemlig for livsnydere. Det gælder uanset om man rejser til Lissabon, der er blevet kåret som 'Best Established Golfing Destination Europe' eller man i stedet vælger at rejse mod syd til Algarvekysten, hvor de mange golfresorts ligger som perler på en snor.

Destinationer
Lissabon
Algarve
Oeste

Destinationer i Portugal

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø