Costa Brava, Spanien

Costa Brava Golf ferie - storby ferie og golf i Spaniens nordøstlige hjørne


Lækre tapasbarer, eventyrlig arkitektur, et sprudlende natteliv og et fantastisk fodboldhold. Kombiner golfferien omkring Barcelona med et par dages storbyferie i den catalanske hovedstad. 

Er I kommet til Spanien for at spille golf, så snyd ikke jer selv for et par dage i Barcelona, inden turen atter går hjem til Danmark.

Arven efter El Bulli
Og husk så at lægge vejen forbi Ramblaen for så er I nemlig tæt på et af byens bedste spisesteder. I det gamle arabiske kvarter finder man Dos Palillos nærmere bestemt på Carrer d’Elisabets 9. Her huserer stjernekokken Albert Raurich, der i 10 år arbejdede i El Bullis laboratorier. Raurich har skabt et asiatisk inspireret fusionskøkken, og gæsterne bliver placeret på barstole rundt om en stor bardisk. Stemningen er moderne og hip, og menukortet tæller en endeløs række af tapas-herligheder, hvor kokkene har kombineret det bedste fra Spanien, Japan, Vietnam, Thailand og Kina.

Men inden I kommer så langt så skal der jo spilles golf. ClassicGolf har håndplukket nogle af områdets bedste baner og resorts, som du kan læse mere om nedenfor. Listen tæller steder som PGA Catalunya Resort, Hotel Peralada Wine Spa & Golf og TorreMirona Golf & Spa Resort.

DO Empordà Wine Route
Catalonien er kendt for at være et af Spaniens bedste gourmetområder. I dette område i det nordøstlige hjørne af Spanien findes en række af landets bedste restauranter med El Celler de Can Roca, som den mest kendte.

Med fremragende gastronomi følger også gode vine, og Emporda området (Costa Brava) er de senere år gået hen og blevet et rigtig spændende vinområde.

Læs mere om DO Empordà Wine Route ved at klikke her

Se video fra Costa Brava ved at klikke her.

Hoteller
Hotel Peralada Wine Spa & Golf
Camiral Golf & Wellness
Hotel Terraverda

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team