Costa Brava, Spanien

Costa Brava Golf ferie - storby ferie og golf i Spaniens nordøstlige hjørne


Lækre tapasbarer, eventyrlig arkitektur, et sprudlende natteliv og et fantastisk fodboldhold. Kombiner golfferien omkring Barcelona med et par dages storbyferie i den catalanske hovedstad. 

Er I kommet til Spanien for at spille golf, så snyd ikke jer selv for et par dage i Barcelona, inden turen atter går hjem til Danmark.

Arven efter El Bulli
Og husk så at lægge vejen forbi Ramblaen for så er I nemlig tæt på et af byens bedste spisesteder. I det gamle arabiske kvarter finder man Dos Palillos nærmere bestemt på Carrer d’Elisabets 9. Her huserer stjernekokken Albert Raurich, der i 10 år arbejdede i El Bullis laboratorier. Raurich har skabt et asiatisk inspireret fusionskøkken, og gæsterne bliver placeret på barstole rundt om en stor bardisk. Stemningen er moderne og hip, og menukortet tæller en endeløs række af tapas-herligheder, hvor kokkene har kombineret det bedste fra Spanien, Japan, Vietnam, Thailand og Kina.

Men inden I kommer så langt så skal der jo spilles golf. ClassicGolf har håndplukket nogle af områdets bedste baner og resorts, som du kan læse mere om nedenfor. Listen tæller steder som PGA Catalunya Resort, Hotel Peralada Wine Spa & Golf og TorreMirona Golf & Spa Resort.

DO Empordà Wine Route
Catalonien er kendt for at være et af Spaniens bedste gourmetområder. I dette område i det nordøstlige hjørne af Spanien findes en række af landets bedste restauranter med El Celler de Can Roca, som den mest kendte.

Med fremragende gastronomi følger også gode vine, og Emporda området (Costa Brava) er de senere år gået hen og blevet et rigtig spændende vinområde.

Læs mere om DO Empordà Wine Route ved at klikke her

Se video fra Costa Brava ved at klikke her.

Hoteller
Hotel Peralada Wine Spa & Golf
Camiral Golf & Wellness
Hotel Terraverda

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø