Rovos Rail, Sydafrika

En unik kombination af luksus - natur og golf

Det mest luksuriøse tog i verden

Siden etableringen i 1989 har Rovos Rail opnået et internationalt ry for sine rejseoplevelser i virkelig verdensklasse. I en række skræddersyede togrejser, der varer fra 48 timer til 15 nætter, forbinder Rovos Rail nogle af kontinentets største destinationer med en række ikke-tog udflugter.

Træd ombord på smukke vintage togvogne med træpaneler, og læn dig tilbage, mens nogle af de mest afvekslende landskaber, man kan forestille sig, folder sig ud lige foran dig.

Med diskret og venlig service, topkøkken og et udvalg af Sydafrikas fineste vine, sender Rovos Rail dig tilbage til en enklere, mere elegant æra, der var kendetegnet ved tidløse ynde og den helt særlig romantik det Afrikanske kontinent tilbyder.

De smukt ombyggede tog, som kan trækkes med diesel- eller elektriske lokomotiver, transporterer maksimalt 72 passagerer i 36 flot indrettede suiter.

Der er et hav af muligheder for at opleve Rovos Rail, alt fra dagsrejser til 15 dages ekspeditioner. Find inspiration herunder i de eksempler vi har sat sammen. Men stort set alt er muligt, så kontakt vores dygtige rejserådgivere som kompetent vil hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige rejsekombination

Hoteller
Vinlandet
Cape Town - Victoria Falls
Rovos Rail African Collage

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team