Sydafrika

Golf i Sydafrika - safari, vin og gourmet


Sydafrika kan prale af mere end 450 golfbaner, hvoraf mange er designet af store kendte golfpersonligheder som Gary Player og Ernie Els.

Sydafrika er på mange måder et paradis for golfspillere, og det multikulturelle samfund er da også gået hen og blevet en af nordeuropæernes foretrukne golfdestinationer. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Sydafrika, og hovedreglen er, at uanset hvor man befinder sig, så ligger temperaturerne på mellem 20-30 grader i sommerperioden.

Klimaet er med andre ord skønt, golfbanerne i verdensklasse og med mulighed for at kombinere golf med safari og solferie, så er man tæt på den komplette golfpakkeløsning.

Samtidig er Sydafrika kendt som vinland, og gourmetscenen hører til i den absolutte top. Det gør priserne til gengæld ikke. Det er faktisk relativt billigt at opholde sig i Sydafrika, når der skal smages på vinene og spises på de mange gode restauranter.

Cape Town er en spændende storby, og vi anbefaler, at man sammensætter en tur, hvor man både besøger storbyerne og samtidig kommer ud på landet og oplever den smukke natur og det enestående dyreliv.

Blandt de steder, som vi anbefaler, er Stellenbosch (kendt for sine mange vingårde) og Garden Route, som kan nås med bil fra Cape Town. Men også Johannesburg og områderne med de store nationalparker (Big Five) skal opleves.

Læs om vores RUNDREJSER
Her på siden præsenterer vi blot et udsnit af de mange forskellige pakkemuligheder. Så hold dig ikke tilbage, hvis du ikke finder, det du søger. Vi har masser af muligheder på lager, så det er bare at spørge løs, og så hjælper vi jer afsted på den perfekte golfferie til Sydafrika.  

Ferien til Sydafrika kan bl.a. omfatte: Safari – besøg på vingårde – ophold i Cape Town – togtur gennem landet – besøg på gourmetruter og meget meget mere.

Destinationer
Garden Route

Luksusgolf destinationer i Sydafrika

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø