Toscana, Italien

Toscana Golf ferie - golf, gourmet og vin i idylliske omgivelser


Toscana er en af Italiens mest attraktive feriedestinationer.

Vingårdene og middelalderbyerne ligger som perler på en snor og de snoede veje bugter sig gennem det bølgende landskab og bringer jer fra det ene skønne sted videre til det næste.

Toscana er en oplagt sommerdestination. Den fremragende gastronomi og de mange skønne italienske vine er sikre tegn på, at I er kommet til Toscana. Området er et sandt overflødighedshorn af store oplevelser, og byer som Montepulciano og Pienza er blot nogle af de steder, hvor I vil kunne få et eventyr I sent vil glemme.

Firenze lokker med sine mange flotte palæer, små designerforretninger, vidunderlige restauranter, den lille isbar henne om hjørnet og de små vinbarer. Byens historiske centrum har været på UNESCO's Verdensarvsliste siden 1982 og intet andet sted finder man så rigelige mængder af alt det, som giver tilværelsen krydderi. Pragtfulde vine, et udsøgt køkken, kunst, arkitektur hvor end øjet ser, og alt sammen i den smukkest tænkelige ramme - det toskanske landskab.

San Gimignano er især kendt for sine middelaldertårne. I middelalderen kappedes byens velhavende familier om at bygge de højeste og flotteste tårne, og i byens storhedstid skal der efter sigende have været i alt 72 tårne. I dag er kun 13 af disse bevaret; men alligevel tegner de en imponerende profil af byen, som kan ses langt omkring.

Toscanas smukke og bakkede landskab er som skabt til golfbaner. Der ligger mere end 20 af slagsen i området, hvoraf vi har håndplukket nogle af de bedste.

Book et ophold på Golf Hotel Punta Ala eller på Hotel La Tabaccaia og spil på den billedskønne Golf Club Castelfalfi.

I finder det alt sammen i hjertet af vidunderlige Toscana.

Hoteller
Argentario Golf & Wellness Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø