Golf i Thailand | Bedste priser på golfferie i Thailand

Thailand

Golf i Thailand - den perfekte vinterdestination


Der findes mere end 250 golfbaner i Thailand. De største og mest populære steder er Hua Hin, Pattaya, Phuket og i det nordlige Thailand omkring Chiang Mai og Chiang Rai. Men også området omkring Bangkok er populært. Her ligger der mere end 50 golfbaner og mange af dem er rigtig flotte.

Bookes der i god tid, så kan man slutte ferien af med en golfrunde i Bangkok og køre direkte ud til lufthavnen for at flyve retur til Danmark.

Destinationer
Hua Hin

Destinationer i Thailand

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø