Murcia, Spanien

Murcia - Spaniens nye golfdestination


Murcia i det sydøstlige Spanien er mange europæeres foretrukne feriemål. Det skyldes ikke mindst det fantastiske klima.

I Murcia-regionen er der årligt over 3.000 solskinstimer. Det har ikke mindst skandinaviske golfspillere for længst fået øjnene op for og Costa Cálida (Den lune kyst) tiltrækker mange golfspillere som i dette område både finder gode golfbaner, dejlige kystbyer og brede sandstrande.

Vidunderligt vejr og fremragende golfbaner
Murcia et charmerende bekendtskab og dagene med de mange solskinstimer omfavner de besøgende lige fra det tidlige forår, hvor mandel- og frugttræerne blomstrer til det sene efterår, hvor bladene for længst er faldet af træerne højt mod nord.

Området byder på masser af muligheder for afslapning og adspredelse. Og så er det et forholdsvis nyt golfområde med nogle rigtig gode golfbaner. Det gælder selvfølgelig ikke mindst den nok så kendte Jack Nicklaus Golf Trail, der består af seks fremragende og vidt forskellige golfbaner.

Oplevelser og selvforkælelse
De fleste turister kender La Manga del Mar Menor, som vel nok er det mest populære område. Men selve Murcia, der er hovedbyen i Murcia-regionen er bestemt også et besøg værd. Det er faktisk en fascinerende by, hvis historie strækker sig 800 år tilbage i tiden og som isæt er kendt for den smukke barokke katedral, Almudipaladset og Monteagudoborgen. Byen har et indbyggertal over 400.000, hvilket gør den til landets syvendestørste by.

Skal golfrunderne suppleres med flere aktive indslag, så kan nationalparken Sierra Espuña varmt anbefales. Parken er hjemsted for nogle af områdets højeste bjergtinder og naturen er ganske enkel vidunderlig smuk. Tag vandreskoene på og få jer en anderledes ferieoplevelse.

En anderledes oplevelse kan I også få i et af de populære kurbadeanstalter, hvor man kan forkæle sig med eksempelvis en thalassoterapi behandling. De bedste steder findes omkring saltsøen Mar Menor.

Smag på de lokale vine
Murcia-regionen kan tilbyde de besøgende meget mere end 6 runder golf og I har derfor de bedste forudsætninger for at krydre golfferien med eksempelvis nogle store gastronomiske oplevelser.

Spanien er jo også nærmest synonym med vin og småture eller dagsudflugter, der kan byde på vinsmagning på vinruterne Jumilla, Bullas og Yecla er en oplagt mulighed. De fleste vingårde tilbyder vinsmagning og ofte i kombination med servering af lokale retter. Det er en hyggelig måde at komme i kontakt med de lokale og opleve deres kultur.

Store spiseoplevelser i vente
Uden mad og drikke dur helten som bekendt ikke, og heldigvis byder netop Murcia-regionen på et fremragende køkken.

Prøv foreksempel at smag den lokale ret, caldero som består af ris, frisk fisk og den ’hemmelige’ ingrediens, ñoras, der er små tørrede, stærke pebberfrugter. Vi advarer om at det kan være stærkt vanedannende.

Det samme gælder de forskellige små saltede fisk, som ofte spises som en lille appetizers i selskab med et godt glas vin. Det lokale køkken er i det hele taget varieret og byder på masser af grøntsager samt alt godt fra havet og kødretter i rigelige mængder.

Hoteller
Valle del Este Hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø