Sol og varme på lækkert sydspansk golfresort


Fra hotellet er der kun nogle få kilometer til den hyggelige by Vera, hvor der findes butikker og restauranter og nogenlunde samme afstand ud til kysten, hvor I bl.a. finder nogle helt fantastiske badestrande.

Valle del Este Hotellet består af 130 dobbeltværelser. Fra værelserne er der udsigt til enten golfbanen eller havet, som kan ses i det fjerne.

Til hotellet hører endvidere både restaurant, en bar, udendørs pool, fitness samt en wellness afdeling med sauna, tyrkisk bad og jacuzzi. Hvis man ønsker det kan man mod betaling modtage forskellige hydroterapi- og skønhedsbehandlinger.

Generelt forsøger man at holde en god stil på stedet, således at der om aftenen er krav om at herrer bærer lange bukser ved buffeten.Ude ved kysten finder I Seafront Beach Club I El Playazo Beach, hvor der er både pool, restaurant-bar og mulighed for at tage en dukkert i det solbeskinnede Middelhav.

På disse kanter praler man gladelig af at have over 300 solskinsdage om året og med en golfferie på dette pragtfulde resort og med en vidunderlig golfbane lige uden for døren kan golfferien vist kun blive en uforglemmelig oplevelse.

Antal værelser: 130
Pool: Ja
Afstand til stranden: 7 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 sep. 2019 - 30 nov. 2019 fra 7.295,-
1 dec. 2019 - 31 jan. 2020 fra 6.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Valle del Este inkl. halvpension
  • Fri golf på Valle del Este
  • 7 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København, Ålborg, Billund & Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Valle del Este Golf

Valle Este golf er i sit design inspireret af baner, som kendes fra Arizona eller Californien. Kaktusser og ’ørkenlandskab’ er en del af banens karakter, og bjergene, der omkranser de 18 huller, er med til at skabe en flot kulisse.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Valle del Este Hotel

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar