Dubai, Dubai

Dubai Golf ferie - byen over alle byer


Dubai er på mange måder hot. Det er nemlig her, at man finder nogle af verdens bedste golfbaner og det er i Dubai, at der findes uendelige muligheder for at forkæle sig selv med en unik ferieoplevelse, som både kan inkluderer afslapning ved poolen på de 5-stjernede luksushoteller eller man kan tage på enten shopping eller sightseeing.

Der siges at bo mere end 80 forskellige nationaliteter i Dubai, som bare vokser og vokser. Det betyder også, at udbuddet af restauranter er enormt og vil man gerne krydre golfferien med nogle rigtige gode gourmetoplevelser, så kommer man ikke til at rejse skuffet hjem fra golfferien i Dubai.

Der er i bogstaveligste forstand varmt i Dubai. Varmest er der fra juni til september, hvor det ikke kan tilrådes at tage hertil på golfferie.

Nedenfor kan du læse om vores udvalgte hoteller og se hvilke golfbaner vi anbefaler, at I spiller på turen. Har I specielle ønsker, så kontakt os for at få skræddersyet jeres næste golfrejse til Dubai.

Hoteller
Media Rotana Hotel
Park Hyatt Dubai
Intercontinental Dubai Marina

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø