Flere generationer rejser sammen

I en tid præget af travlhed og adskillelse, oplever vi hos ClassicGolf en stigende efterspørgsel på rejser, hvor flere generationer rejser sammen. Hvad enten det er en stor mærkedag, som skal fejres eller blot at gøre noget ud over det sædvanlige for næste generation.

En generationsrejse er en unik mulighed for at samle hele familien, hvor forskellige aldre, interesser og erfaringer er med til at skabe minder for livet og knytte stærkere bånd.  

Vi ved, at mange interesser og ønsker skal forenes, når flere rejser sammen, og at det kræver god planlægning. Hos ClassicGolf rådgiver vi jer meget gerne omkring destination, indkvartering og indhold på rejsen, og gør det let for jer at nyde ferien og tiden op til denne.

 
Forestil dig at vågne op i en eksklusiv villa, hvor morgenens solstråler danser over landskabet, imens I gør jer klar til dagens eventyr - måske en spændende udflugt til det lokale marked, en tur på stranden eller et besøg på de lokale restauranter for en sand gastronomisk oplevelse.

For de sportsinteresserede er der en verden af muligheder lige uden for døren - fra spændende vandreture i bjergene til actionfyldte vandsportsaktiviteter ved kysten. Der vil også være tid og mulighed for fordybelse og fuldstændig afslapning for alle.  

Generationsrejser kræver således på ingen måde, at alle familiemedlemmer er sammen hele døgnet. Men bl.a. valget af bolig kan være afgørende for succes, og vores erfaring siger, at større villaer med flere soveværelser og fællesarealer er en god start. Andre gange bor dele af selskabet på hotel og resten i lejlighed eller villa.  

Så hvorfor vente? Lad os sammen gøre drømmen om en rejse med flere generationer til virkelighed. Ring til os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy den perfekte rejse til jer og gøre det nemt for jer.

Destinationer

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team