Golfrejser til Heritage Awali Golf & Spa Resort, Mauritius

Når kun det bedste er godt nok...


Heritage Awali Golf & Spa Resort er et flot 5-stjernet luksusresort.

Dette All-Inclusive hotel ligger på den sydlige del af Mauritius og indgår i det som hedder Domaine de Bel Ombre, der foruden Heritage Golf Club Course også omfatter flere hoteller.

Byggestil er typisk mauritisk med lave stråtækte bygninger og nogle flotte, indbydende værelser.

Som gæst kan du vælge mellem flere forskellige restauranter, og All Inclusive konceptet inkluderer også fri adgang til stedets barer og minibar på værelset.  

Heritage Awali Golf & Spa Resort er et fantastisk hotel både for familier og par, som vil kombinere golfferien med andre aktiviteter som yoga, tennis eller dykning og vil man bare ligge og slappe af på stranden, så ligger den kun få skridt fra hotellet.

Antal værelser: 159
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 maj. 2023 - 30 sep. 2023 fra 16.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 nætter i Deluxe Room
  • All-Inclusive under hele opholdet
  • Fri golf på fantastiske Heritage golf
  • Fly t/r København-Mauritius (med mellemlanding)
  • Transfer til/fra hotellet
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Heritage Golf Club

Heritage Golf Club

Heritage Golf Club Course er designet af den kendte sydafrikanske golfbanearkitekt Peter Matkovich. Layoutet byder bl.a. på masser af vandhazarder, og man kan se frem til en runde golf på en teknisk krævende golfbane, men også særdeles flot golfbane.

  • 18 huller
  • Seaside
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 0.9 km

Kort

Heritage Awali Golf & Spa Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø