Når kun det bedste er godt nok...


Heritage Awali Golf & Spa Resort er et flot 5-stjernet luksusresort.

Dette All-Inclusive hotel ligger på den sydlige del af Mauritius og indgår i det som hedder Domaine de Bel Ombre, der foruden Heritage Golf Club Course også omfatter flere hoteller.

Byggestil er typisk mauritisk med lave stråtækte bygninger og nogle flotte, indbydende værelser.

Som gæst kan du vælge mellem flere forskellige restauranter, og All Inclusive konceptet inkluderer også fri adgang til stedets barer og minibar på værelset.  

Heritage Awali Golf & Spa Resort er et fantastisk hotel både for familier og par, som vil kombinere golfferien med andre aktiviteter som yoga, tennis eller dykning og vil man bare ligge og slappe af på stranden, så ligger den kun få skridt fra hotellet.

Få tilbud
Antal værelser: 159
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 feb. 2024 - 31 mar. 2024 fra 21.695,-
1 apr. 2024 - 30 apr. 2024 fra 22.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter i Deluxe Room
 • All-Inclusive under hele opholdet
 • Fri golf på fantastiske Heritage golf
 • Fly t/r København-Mauritius (med mellemlanding)
 • Transfer til/fra hotellet
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Heritage Golf Club

Heritage Golf Club

Heritage Golf Club Course er designet af den kendte sydafrikanske golfbanearkitekt Peter Matkovich. Layoutet byder bl.a. på masser af vandhazarder, og man kan se frem til en runde golf på en teknisk krævende golfbane, men også særdeles flot golfbane.

 • 18 huller
 • Seaside
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.9 km

Kort

Heritage Awali Golf & Spa Resort

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team