Algarve, Portugal

Golf i Algarve - Algarvekysten - Portugals svar på Den franske Riviera


Algarvekysten i det sydlige Portugal er en af Europas bedste golfdestinationer. De lange hvide sandstrande strækker sig 160 kilometer fra Cape St. Vincent i vest til Vila Real de Santo António i øst, og med mere end 30 fantastiske golfbaner er Algarvekysten et sandt mekka for golfspillere.

'Al Gharb', som araberne i tidernes morgen opkaldte regionen, har tilmed en mangfoldig kultur og en spændende historie, som hvert år tiltrækker tusindvis af turister.

Faro er kystens største by og samtidig indgangsporten til Algarvekysten. Men det mest eksklusive område er Vilamoura. Her mødes folk med hang til den eksklusive portugisiske livsstil, og velbeslåede turister blander sig med jetsettet fra Lissabon. Det er her man finder nogle af regionens bedste og mest fashionable luksushoteller, restauranter, butikker, en eksklusiv marina, et kasino samt nogle af Europas smukkeste sandstrande.

Med milde temperaturer kan der spilles golf året rundt, og tilmed regnes flere af banerne på Algarvekysten for at være blandt verdens bedste. Læg dertil de charmerende små landsbyer langs kysten, den smukke natur, det gode portugisiske køkken og den afslappede sydlandske stemning. Så har man alle ingredienser til den perfekte golfferie.

Så derfor; golf på Algarve er meget mere end blot at spille nogle runder golf på kysten mange fantastiske baner. Et ophold på Algarve har karakter af en særlig livsstil, hvor man tydeligt fornemmer portugisernes gæstfrihed og afslappede tilgang til livet.

Hoteller
Praia Verde Boutique Hotel
Monte Rei Golf & Country Club
Onyria Palmares Beach House Hotel
Tivoli Cavoeiro
Tivoli Lagos
Marina Club Lagos Resort
Boavista Golf Resort
Pestana Gramacho Residence

Hoteller

Lejligheder

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team