Pestana Gramacho Residence

Algarvekysten byder på et mildt klima, en fantastisk natur, en lige så fantastisk kyststrækning og så er der på Algarvekysten generelt færre turister end på Costa del Sol.

I den vestlige ende af Algarvekysten, ikke langt fra hverken Portimao eller Carvoeiro, og blot 45 minutters kørsel fra Faro Lufthavn, ligger Pestana Gramacho Residence.

Resortets 34 lejligheder består af enten 1 eller 2 bedroom lejligheder og der er desuden eget køkken, opholds/spisestue, altan og adgang til poolområde. Resortet er blevet renoveret i efteråret 2017 og fremstår derfor rigtig flot og indbydende.

Når der skal spilles golf, så har I adgang til hele 5 golfbaner, som foruden Gramacho også tæller Vale da Pinta, Silves Golf, Alto Golf og Pestana Vila Sol Golf. 

Gramache og Vale da Pinta ligger begge lige ved jeres lejlighed, mens I skal køre 15-20 minutter for at komme til de tre øvrige golfbaner.

Afstand til banerne fra lejlighederne:

Pinta - 1 km
Gramacho - 1 km
Alto - 10 km
Silves - 11 km
Vila Sol - 51 km

Desuden findes der ved Vale da Pinta nogle gode træningsfaciliteter.

Gramacho er speciel i den forstand, at banen har 18 tee steder og fairways, men 27 greens, hvilket gør det muligt at skabe en ny bane, hver eneste dag.

Generelt er Pestana-golfbanerne anlagt i den smukke portugisiske natur, og I vil kunne nyde den smukke natur og de mange gamle oliventræer, mens I spiller golf.

Pestanas baner og Pestana Gramacho Residence er blandt vores populære Long Stay tilbud på Algarvekysten, og forklaringen er ganske enkelt den, at Algarvekysten er kendt for at have et mildt klima, og mere end 3.000 solskinstimer om året, og selv i vintermånederne er det ikke usædvanligt med lune temperature og dermed også perfekte forhold for golf.

Vil du på et uge ophold eller et Long Stay ophold til Algarvekysten og Pestana Gramacho Residence, så send os en forespørgsel ved at udfylde bestillingsformularen.

TV-udsendelser på DK4 om Long Stay
I samarbejde med DK4 har ClassicGolf været på Algarvekysten i Portugal. Det er der kommet to udsendelser ud af, som begge omhandler Long Stay på Algarvekysten.  

Udsendelserne på DK4 er som et ’levende rejsemagasin’, og ved at se vores seneste udsendelse får du de bedste forudsætninger for at vælge netop det hotel og de baner, som indfrier alle dine ferieønsker til et Long Stay ophold.   

Se med og find ud af om din næste rejse eksempelvis skal gå til Casares del Mar Luxury apartments, Marina Club Lagos Resort, Pestana Golf & Resorts eller Salgados Vila das Lagoas og med spil på den fantastiske Onyria Palmares golfbane.

Se udsendelserne på din computer. Klik på nedenstående link

DK4  - første udsendelse - klik her

DK4 - anden udsendelse - Klik her

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Ja
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 10 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Ja
Indendørs pool: Ja
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 500 M
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Longstay
Periode
1 okt. 2019 - 31 dec. 2019 fra 17.495,-
1 mar. 2020 - 30 apr. 2020 fra 19.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • Fly tur/retur inkl. transport af golfbag
 • 28 nætter i en 1 eller 2 bedroom lejlighed
 • Fri golf på 5 Pestana baner
 • Billeje inkl. fri kilometer
 • Lejligheder med eftermiddagssol
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her

Golfbaner

Pestana Vila Sol

Pestana Vila Sol

Donald Steel Design står bag Vila Sol Golf, der så afgjort er et førsteklasses golfanlæg. Pinjetræerne med de store paraplykroner skaber en fantastisk ramme på en golfbane, hvor fairways visse steder er smalle og derfor stiller krav til spillerens tekniske kunnen.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:
Pestana Gramacho

Pestana Gramacho

Gramacho Golf Course er et interessant golfanlæg med 18 huller og 27 greens. Det giver mulighed for at spille banen i et utal af varianter. Banen ligger i et smukt naturområde og med nogle flot designede golfhuller er det et anlæg vi kom kan anbefale.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:
Pestana Alto

Pestana Alto

Pestana Alto Golf er en flot golfbane med et klassisk design. Fairways bølger sig smukt afsted, og med højtliggende greens er der udfordringer for alle spillere uanset niveau.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:
Pestana Silves

Pestana Silves

Silves Golf finder man i smukke landlige omgivelser. Det er en bane uden de helt store overraskelser. Smukke udsigtspunkter og godt designede golfhuller gør Silves Golf til en stensikker vinder.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:
Vale de Pinta Golf

Vale de Pinta Golf

Vale de Pinta Golf er kendt som en golfbane med et flot, men også udfordrende layout. Banen har en perlerække af flotte golfhuller og er flere gange blevet benyttet som kvalifikationsbane til European Seniors Tour.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:

Kort

Pestana Gramacho Residence

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar