Mauritius

Velkommen til paradis!


Mauritius ligger midt ude i det Indiske Ocean. Tidsforskellen til mange europæiske storbyer er kun 3 timer, og med 8 fremragende golfbaner og endnu flere flotte luksushoteller er Mauritius golfdestinationen, som de fleste drømmer om at besøge.

Golfbanerne er i absolut særklasse og har ofte en spektakulær beliggenhed. Læg dertil et skønt subtropisk klima, med årlige gennemsnitstemperaturer på 25-30 grader, så har du opskriften på den perfekte golfferie.

Mauritius er omgivet af det smukkeste turkisblå hav, og golfbaner som Anahita, Belle Mare Plage, Heritage Golf Club og The Ile Aux Cerfs Golf Club klinger velkendt i ørene hos mange golf aficionados.

Golfbanerne ligger fortrinsvis på den østlige del af øen, hvor der er flest turister og hvor man også finder øens endeløse kridhvide sandstrande.

På Mauritius er det let at kombinere golfferien med afslappende dage på stranden og krydre det hele med sightseeing og store gourmetoplevelser. Kombinationen af disse ting gør, at Mauritius er en destination for livsnydere.

Send os derfor gerne en forespørgsel via hjemmesiden eller ring på 70 23 55 80. Så hjælper vi dig med at skræddersy golfrejsen til Mauritius.

Destinationer
Mauritius

Luksusgolf destinationer i Mauritius

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team