Mauritius

Velkommen til paradis!


Mauritius ligger midt ude i det Indiske Ocean. Tidsforskellen til mange europæiske storbyer er kun 3 timer, og med 8 fremragende golfbaner og endnu flere flotte luksushoteller er Mauritius golfdestinationen, som de fleste drømmer om at besøge.

Golfbanerne er i absolut særklasse og har ofte en spektakulær beliggenhed. Læg dertil et skønt subtropisk klima, med årlige gennemsnitstemperaturer på 25-30 grader, så har du opskriften på den perfekte golfferie.

Mauritius er omgivet af det smukkeste turkisblå hav, og golfbaner som Anahita, Belle Mare Plage, Heritage Golf Club og The Ile Aux Cerfs Golf Club klinger velkendt i ørene hos mange golf aficionados.

Golfbanerne ligger fortrinsvis på den østlige del af øen, hvor der er flest turister og hvor man også finder øens endeløse kridhvide sandstrande.

På Mauritius er det let at kombinere golfferien med afslappende dage på stranden og krydre det hele med sightseeing og store gourmetoplevelser. Kombinationen af disse ting gør, at Mauritius er en destination for livsnydere.

Send os derfor gerne en forespørgsel via hjemmesiden eller ring på 70 23 55 80. Så hjælper vi dig med at skræddersy golfrejsen til Mauritius.

Destinationer
Mauritius

Luksusgolf destinationer i Mauritius

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø