Aktuelt

Nyheder, rejsebeskrivelser og andet godt

Her på siden kan du følge med i de seneste nyheder fra ClassicGolf, ligesom du finder rejsebeskrivelser, nyt om Matchture, turneringer, Generationsrejser og alt det andet spændende, som vi konstant har gang i.24-05-2024

Race to Dubai 2024

Vil du med ClassicGolf til Dubai og se stjernerne – ikke bare dem under den arabiske nattehimmel, men også top-50 førende golfspillere på DP World Touren?

Årets sidste turnering på Europaturen 2024 finder sted på den prestigefyldt Jumeirah Golf Estate, Earth Course i Dubai, og du har nu en unik mulighed for at komme helt tæt på spillere og mærke atmosfæren og den intense stemning på golfbanen. 

Du skal ikke bare se stjerne spille - du skal også selv i aktion på 3 fantastiske golfbaner, opleve en Desert Safari ørkenrace inklusiv middag - og så er der naturligvis også tid til at udforske Dubai på egen hånd.

Programmet ser ud som følgende:

  • Torsdag den 14. november - afrejse til Dubai
  • Fredag den 15. november - egen tid
  • Lørdag den 16. november - transfer og indgang til Earth Course
  • Søndag den 17. november - transfer og indgang til Earth Course og en aften golfrunden på FALDO banen med tee-tider fra kl. 18:00
  • Mandag den 18. november - Desert safari tur med middag i Ørkenen
  • Tirsdag den 19. november - spille på Emirates MAJILIS banen med gunstart kl. 07:30
  • Onsdag den 20. november - her skal du ud at gøre mestrene efter og spille EARTH banen med gunstart kl. 08:00 efterfulgt af præmieoverrækkelse for alle 3 spillede runder
  • Torsdag den 21. november - hjemrejse fra Dubai

Ring eller skriv til os hvis du gerne vil med og hvis du ønsker at høre mere om pris og hotel. Vi sørger naturligvis for fly, transfers og ovenstående – du skal blot pakke kufferten, køllerne og nyde turen.

Læs mere her

Ring til os på 70 23 55 80 eller skriv til info@classicgolf.dk 

 


15-04-2024

NU TILBYDER VI OPHOLD I FERIELEJLIGHEDER PÅ PORTUGISISK TOPRESORT

På den portugisiske Algarvekyst ikke langt fra Lagos ligger Palmares Ocean Living & Golf. Resortet, der er blandt Portugals bedste, har tidligere kun kunnet byde gæsterne indenfor på det lille, men også meget hyggelige Onyria Palmares Beach House Hotel, der består af blot 20 værelser.

Men i 2023 åbnede der sig nye muligheder for alle de golfglade turister, som gerne vil besøge det sydlige Portugal og spille den flotte Palmares Golf Course.

Palmares Ocean Living & Golf inviede nemlig i sommeren 2023 en række nyopførte ferielejligheder.

Lejlighederne består af enten et eller to soveværelser, og i flere af dem er der mulighed for ekstra opredninger, så det giver plads til større grupper.

Marco Andrade, Operations og Golf Director i Palmares Ocean Living & Golf, tøver ikke med at kalde resortet for et must-visit sted for alle, der drømmer om at tage til Algarvekysten på en golfferie.

Og at der er noget om snakken vidner den seneste rangliste fra Top 100 Golf Courses om, for her er Palmares blevet kåret som Portugals tredjebedste golfresort.

Golfbanen, der er redesignet af Robert Trent Jones Jr. i 2008, består af tre 9-hullers sløjfer. Beliggenheden ud mod Lagos Bay er unik og med til at gøre golfoplevelsen til noget særligt.    

Palmares er tidligere blevet døbt ’Algarvekystens juvel’, og mange førstegangsbesøgende vil formentlig også nærmest blive blæst omkuld af den smukke udsigt og de fantastiske golfhuller.

Classicgolf tilbyder rejser til Palmares. Klik her for at se priser og få mere information.

 


03-04-2024

Race to Thailand

For femte år i træk er Classicgolf med i en stor landsdækkende golfturnering.

Race to Thailand – presented by Golf Experten er navnet på den populære golfturnering, som første gang blev afviklet i 2019. Siden starten har næsten 4.000 golfspillere deltaget i turneringen.

Race to Thailand spilles i år i 12 forskellige danske klubber. Landsfinalen spilles igen i år på Simon’s Golf Club, og her findes vinderne, der skal med til finalen i Thailand.

Til hvert events vil der være masser af flotte præmier, HIO-konkurrencer og meget mere.  

Hvis dette lyder som noget du kunne tænke dig at prøve, så kan du tilmelde jeres 2-mands hold via linket nedenfor.

Classicgolf vil være til stede ved de fleste events, og vi ser frem til at hilse på jer.

Race to Thailand


Pula Golf Resort
21-03-2024

4 intense dage på Mallorca

Helene og jeg, Anita, er netop hjemvendt fra 4 dage på smukke Mallorca. Vi har haft fornøjelsen af at besøge de fleste af vores nuværende samarbejdspartnere herunder luksuriøse hoteller, det hyggeligste resort i ’finca-stil’ og fantastiske golfbaner. Vejret var skønt, og vi var heldige at nå et par runder golf på Pula Golf og Son Antem West.

Og så gjorde vi en opdagelse i charmerende Porto Cristo – så følg med her på ClassicGolf.dk – måske du snart kan få en uforglemmelig rejse til den hyggelige lille kystby, hvor du komme tæt på lokalbefolkningen og måske støder på tennisstjerne Rafael Nadal, som har bygget sig en villa i den maleriske lille by

Vil du følge vores fodspor, så har du her et par tip:

Pure Salt Port Adriano, Hacienda Son Antem, T-Golf Calviá, Son Muntaner Golf, Castillo Son Vida, Son Vida Golf, Pula Golf Resort, Son Servera Golf   

Får du lyst til at bestille en rejse eller vide mere om Mallorca, så er vi klar med rådgivning. 

Ring til os på 70 23 55 80 eller skriv til info@classicgolf.dk - læs mere her


Heritage Awali Golf & Spa Resort Heritage Awali Golf & Spa Resort
14-03-2024

Flere generationer rejser sammen

I en tid præget af travlhed og adskillelse, oplever vi hos ClassicGolf en stigende efterspørgsel på rejser, hvor flere generationer rejser sammen. Hvad enten det er en stor mærkedag, som skal fejres eller blot at gøre noget ud over det sædvanlige for næste generation.

En generationsrejse er en unik mulighed for at samle hele familien, hvor forskellige aldre, interesser og erfaringer er med til at skabe minder for livet og knytte stærkere bånd.  

Vi ved at mange interesser og ønsker skal forenes når flere rejser sammen, og at det kræver god planlægning. Hos ClassicGolf rådgiver vi jer meget gerne omkring destination, indkvartering og indhold på rejsen, og gør det let for jer at nyde ferien og tiden op til denne.

Få mere information om muligheder for generationsrejser

HER


Emirates Golf Club Dubai Dubai Creek Golf & Yacht Club
05-02-2024

Følg i de danske topspilleres fodspor og spil golf i Dubai

Kære golfentusiast,

Drømmer du om at spille golf på nogle af verdens mest eksklusive og udfordrende golfbaner? Følg i fodsporene på vores danske professionelle golfspillere som flot repræsenterer Danmark over hele verden. Netop nu skal du opleve golf i Dubai og omegn på første hånd!

Vi inviterer dig til en uforglemmelig golfoplevelse, hvor du kan nyde det strålende solskinsvejr, de spektakulære omgivelser og samtidig forbedre dit golfspil på nogle af de mest prestigefyldte golfbaner i verden.

Dubai er kendt for sin luksuriøse atmosfære og imponerende arkitektur, og golfbanerne her er ingen undtagelse. Du vil have mulighed for at udfordre dig selv på baner designet af verdensberømte golfarkitekter og opleve den perfekte kombination af naturskønhed og teknisk udfordring.

Vi har sammensat nogle unikke golfrejser, hvor du kan opleve ørkenens magi, det pulserende byliv og samtidig dyrke din passion for golf på højeste niveau. Vores professionelle arrangører vil sørge for, at din rejse bliver problemfri, så du kan koncentrere dig om det, du elsker mest - golf.

Tag med på denne eksklusive golfrejse, hvor du vil skabe minder for livet, forbedre dit golfspil og opleve Dubai i al sin pragt. Vi lover, at denne rejse vil være fyldt med spænding, kammeratskab og enestående golfoplevelser. 

Se mere her omkring hele vores rejseprogram for Dubai.

Du kan også let kontakte os for yderligere oplysninger her.

Forude venter en fantastisk rejse ind i golfens verden i Dubai.12-01-2024

Nyheder Marokko

Vores udsendte rejserådgiver Jens Julsø er nu kommet til Marrakech i Marokko på en tur, hvor Jens ser på nye muligheder for golf og ophold i Marokko.

I Marrakech er der mange golfbaner udenfor den livlige og farvestrålende by. Det tager cirka 20 min. i bil at køre ind til centrum, men der er roligere udenfor. Jeg boede på det dejlige Hotel du Golf. Hotellet er et fint 5* hotel med nyrenoverede værelser. Lige udenfor hotellet ligger vel en af Marrakech bedste baner Rotana Golf. Selve banen er dejlig, da der er anlagt fine søer på nogle af hullerne og udsigten til Atlasbjergene er flot. Klubhuset er et af de flotteste jeg har set. Med et omklædningsrum til både herrer eller damer på størrelse med en hel balsal og i lækre træsorter og flotte fliser, så kunne man kun føle sig dejlig tilpas før og efter en runde golf. At der så også var massage, spa og hamam gjorde det bare mere eksklusivt.

Er man til et endnu mere eksklusivt hotel, så er det Fairmont Hotel, man skal bo på. Hotellet har dejlige store værelser, suiter og villaer. Vi spiste en skøn middag med en service udover det sædvanlige. Lækre specialiteter og husets eget vinmærke gjorde oplevelsen til noget særligt. Lige udenfor ligger hotellets egen bane, som stod meget flot og velplejet. I baggrunden et flot view til Atlasbjergene i solnedgangen.

I centrum af Marrakech, hvor livet er mere hektisk, autentisk og arabiskpræget, ligger den kendte Medina. Medinaen er bestemt et besøg værd. Vi var her et kort stop, men fik et godt indtryk af de handlende gadesælgere, slangetæmmerne og andre gøglere m.m. Den arabiske stemning når den er bedst. Det siges at Medinaen skal opleves om aftenen, hvor der er endnu mere gang i den.

Vi besøgte også det skønne hotel NAOURA BARRIERE MARRAKECH. Hotellet ligger i gåafstand fra centrum og der er kun 15 min. i bil til golfbanerne. Når man er bosiddende herinde, skulle man tro trafikstøjen udefra kunne høres, men det føltes helt stille inde bag hotellets mure. En dejlig oase i byens centrum. At de så også lavede lækker mad, som smagte fantastisk, var bare skønt.

En golfbane, som lige skal fremhæves, er Montgomerie Golf. Her var der drivning range og et stort flot klubhus med en god restaurant. Med de mange flotte huller som var velplejede, greens som var ensartede og tilpas i speed, fik vi hurtigt 5 timer til at gå derude. De har dog lufthavnen tæt på, så man skal kunne tåle en lavthængende flyver i ny og næ. Til gengæld opvejes det af de mange storke, som også holder til ved vandhullerne med flotte springvand.

Jeg var spændt på at møde Marokko og indbyggerne. Jeg kan stærkt anbefale at tage herned i januar måned, hvor temperaturen ligger på 23-27c, skyfrit og ingen vind. Marokkanerne er søde mennesker med et højt serviceniveau. De satser meget i disse år på at fremme golfturismen, så der gøres en stor indsats for at vedligeholde faciliteterne og banerne. Da det kun regner 8 dage om året, har de svære betingelser at arbejde med, men jeg syntes de klarer det fint.

Du kan se hele vores Marokko hotelprogram her: https://classicgolf.dk/destinationer/marokko/

Er du interesseret i priser på hotellerne Fairmont og Naoura Barriere så kontakt os venligst på info@classicgolf.dk eller giv os et ring på 70 23 55 80.
Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team