Aktuelt

Her på siden finder du seneste aktuelle nyheder fra ClassicGolf

ClassicGolf ønsker alle et godt og lykkebringende nytår og vi ser frem til at kunne hjælpe alle vores kunder med nogle gode og oplevelsesrige rejser i det nye år.


Emirates Golf Club Dubai Dubai Creek Golf & Yacht Club
05-02-2024

Følg i de danske topspilleres fodspor og spil golf i Dubai

Kære golfentusiast,

Drømmer du om at spille golf på nogle af verdens mest eksklusive og udfordrende golfbaner? Følg i fodsporene på vores danske professionelle golfspillere som flot repræsenterer Danmark over hele verden. Netop nu skal du opleve golf i Dubai og omegn på første hånd!

Vi inviterer dig til en uforglemmelig golfoplevelse, hvor du kan nyde det strålende solskinsvejr, de spektakulære omgivelser og samtidig forbedre dit golfspil på nogle af de mest prestigefyldte golfbaner i verden.

Dubai er kendt for sin luksuriøse atmosfære og imponerende arkitektur, og golfbanerne her er ingen undtagelse. Du vil have mulighed for at udfordre dig selv på baner designet af verdensberømte golfarkitekter og opleve den perfekte kombination af naturskønhed og teknisk udfordring.

Vi har sammensat nogle unikke golfrejser, hvor du kan opleve ørkenens magi, det pulserende byliv og samtidig dyrke din passion for golf på højeste niveau. Vores professionelle arrangører vil sørge for, at din rejse bliver problemfri, så du kan koncentrere dig om det, du elsker mest - golf.

Tag med på denne eksklusive golfrejse, hvor du vil skabe minder for livet, forbedre dit golfspil og opleve Dubai i al sin pragt. Vi lover, at denne rejse vil være fyldt med spænding, kammeratskab og enestående golfoplevelser. 

Se mere her omkring hele vores rejseprogram for Dubai.

Du kan også let kontakte os for yderligere oplysninger her.

Forude venter en fantastisk rejse ind i golfens verden i Dubai.12-01-2024

Nyheder Marokko

Vores udsendte rejserådgiver Jens Julsø er nu kommet til Marrakech i Marokko på en tur, hvor Jens ser på nye muligheder for golf og ophold i Marokko.

I Marrakech er der mange golfbaner udenfor den livlige og farvestrålende by. Det tager cirka 20 min. i bil at køre ind til centrum, men der er roligere udenfor. Jeg boede på det dejlige Hotel du Golf. Hotellet er et fint 5* hotel med nyrenoverede værelser. Lige udenfor hotellet ligger vel en af Marrakech bedste baner Rotana Golf. Selve banen er dejlig, da der er anlagt fine søer på nogle af hullerne og udsigten til Atlasbjergene er flot. Klubhuset er et af de flotteste jeg har set. Med et omklædningsrum til både herrer eller damer på størrelse med en hel balsal og i lækre træsorter og flotte fliser, så kunne man kun føle sig dejlig tilpas før og efter en runde golf. At der så også var massage, spa og hamam gjorde det bare mere eksklusivt.

Er man til et endnu mere eksklusivt hotel, så er det Fairmont Hotel, man skal bo på. Hotellet har dejlige store værelser, suiter og villaer. Vi spiste en skøn middag med en service udover det sædvanlige. Lækre specialiteter og husets eget vinmærke gjorde oplevelsen til noget særligt. Lige udenfor ligger hotellets egen bane, som stod meget flot og velplejet. I baggrunden et flot view til Atlasbjergene i solnedgangen.

I centrum af Marrakech, hvor livet er mere hektisk, autentisk og arabiskpræget, ligger den kendte Medina. Medinaen er bestemt et besøg værd. Vi var her et kort stop, men fik et godt indtryk af de handlende gadesælgere, slangetæmmerne og andre gøglere m.m. Den arabiske stemning når den er bedst. Det siges at Medinaen skal opleves om aftenen, hvor der er endnu mere gang i den.

Vi besøgte også det skønne hotel NAOURA BARRIERE MARRAKECH. Hotellet ligger i gåafstand fra centrum og der er kun 15 min. i bil til golfbanerne. Når man er bosiddende herinde, skulle man tro trafikstøjen udefra kunne høres, men det føltes helt stille inde bag hotellets mure. En dejlig oase i byens centrum. At de så også lavede lækker mad, som smagte fantastisk, var bare skønt.

En golfbane, som lige skal fremhæves, er Montgomerie Golf. Her var der drivning range og et stort flot klubhus med en god restaurant. Med de mange flotte huller som var velplejede, greens som var ensartede og tilpas i speed, fik vi hurtigt 5 timer til at gå derude. De har dog lufthavnen tæt på, så man skal kunne tåle en lavthængende flyver i ny og næ. Til gengæld opvejes det af de mange storke, som også holder til ved vandhullerne med flotte springvand.

Jeg var spændt på at møde Marokko og indbyggerne. Jeg kan stærkt anbefale at tage herned i januar måned, hvor temperaturen ligger på 23-27c, skyfrit og ingen vind. Marokkanerne er søde mennesker med et højt serviceniveau. De satser meget i disse år på at fremme golfturismen, så der gøres en stor indsats for at vedligeholde faciliteterne og banerne. Da det kun regner 8 dage om året, har de svære betingelser at arbejde med, men jeg syntes de klarer det fint.

Du kan se hele vores Marokko hotelprogram her: https://classicgolf.dk/destinationer/marokko/

Er du interesseret i priser på hotellerne Fairmont og Naoura Barriere så kontakt os venligst på info@classicgolf.dk eller giv os et ring på 70 23 55 80.
Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team