En skjult perle omgivet af idyl og ægte mallorcinsk charme

Når du drømmer om en uforglemmelig golfoplevelse, omgivet af luksus og naturskønhed, er Hacienda Son Antem på Mallorca stedet, hvor dine drømme bliver til virkelighed. Det eksklusive golfresort byder på en enestående kombination af førsteklasses faciliteter med 2 golfbaner og luksuriøs indkvartering, der tilsammen skaber den perfekte ramme for din næste golfrejse.

De 151 rummelige værelser er alle nyrenoveret i 2023 og møder dig med mallorcinsk charme i neutrale toner, der indbyder til hygge og afslapning.

Hotellet har 2 restauranter med et overdådigt middelhavskøkken, hvor der lægges vægt på friske lokale produkter og råvarer. Og i Ses Vinyes Bar & Lounge finder du det perfekte sted til at nyde et godt glas vin eller en lækker cocktail.

Det indbydende wellnessområde har både sauna og tyrkisk bad samt en termisk spa, og skal der trænes lidt ekstra, har du adgang til det nyeste træningsudstyr, som du frit kan benytte, imens du nyder udsigten til den smukke have.  

Kun 3 minutters gang fra hotellet ligger de to tilhørende mesterskabsbaner, der er smukt integreret i middelhavslandskabets flade terræn, og derfor helt perfekt for dig, der gerne vil gå runden, når du spiller golf. Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder vil både East Course og West Course give dig uforglemmelige golfoplevelser. På det tilhørende Golf Academy er der driving-range med plads til 200 spillere, område for indspil samt 1000 m2 puttinggreen.

Få tilbud
Antal værelser: 151
Pool: Ja
Afstand til stranden: 10 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 7 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 nov. 2023 - 29 feb. 2024 fra 11.995,-
31 mar. 2024 - 31 mar. 2024 fra 13.995,-
1 apr. 2024 - 31 okt. 2024 fra 15.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Hacienda Son Antem i dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • Fri golf på Golf Son Antem, East & West Course
 • 7 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København og Billund
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Son Antem - East Course

Son Antem består af to baner East og West. East er den letteste af de to baner med et klassisk design og flade greens samt brede fairways. Det er en ideel baner for spillere med højt handicap, men også erfarne golfspillere vil kunne udfordres og få brug for hele golfbaggens udstyr.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.2 km

Son Antem - West Course

West Course er mere krævende, og særligt på bag-9 er det en fordel at have styr på teknikken. Greens er mere udfordrende og ofte omgivet af vandhazarder og bunkers.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.2 km

Kort

Hacienda Son Antem

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team