Costa del Sol, Spanien

Costa del Sol - en klassiker blandt Europas bedste golfdestinationer


Costa del Sol er med mere end 50 golfbaner en af de ældste og samtidig en af de absolut bedste golfdestinationer i Europa. En klassiker og et kraftcenter på det europæiske golflandkort.

Og det er svært ikke at blive begejstret for dette hjørne af Europa, som har så meget at byde på. Fra Malaga i øst til Gibraltar i vest ligger golfbanerne, som perler på en snor, og området har da også med rette fået tilnavnet Costa del Golf.

Danskernes mest populære golfdestination
Flere af de bedste baner er på spektakulær vis anlagt oppe i bjergene, og giver nogle enestående views ud over området, havet og de små kystbyer. La Reserva de Sotogrande, San Roque, Alhaurín, Finca Cortesín, Rio Real, Valderrama og Valle Romano. Alle sammen fantastiske baner, som hver på deres måde har noget unikt at byde på.

Hele den smukke kyststrækning består af lange hvide strande, palmer og cypresser og hyggelige landsbyer. Det meste af kystenligger i læ af bjergene mod nord og med mere end 300 solskinsdage om året byder området på perfekte rammer for en golfferie sydpå. Og det uanset om I planlægger en uges golfferie i påsken, i efterårsferien eller hellere vil afsted på et Long Stay ophold i januar-februar-marts måned, hvor kongvinter har lagt de danske golfbaner på is.

Baglandet, Andalusien, er samtidig en af de smukkeste regioner i Europa. Tag turen op i bjergene og lad jer forføre af olivenlunde, vinmarker og de små karakteristiske bjerglandsbyer med de hvidkalkede huse. Oplev stilheden, skønheden og charmen i byer som Ronda eller Mijas. Besøger I Mijas om aftenen vil I kunne opleve en hel særlig stemning på byens små restauranter, hvor de lokale familier er med til at skabe den ægte spanske stemning.

Prøv også at lægge vejen forbi en af de mindre havnebyer, hvor I kan sidde med udsigten over det solglitrende Middelhav og spise en god frokost på den lille lokale fiskerestaurant eller gør som jetsettet og slå jer ned på en bar i Puerto Banús.

Vil I kombinere sol, sommer og strand med kulturoplevelser og golf i verdensklasse, så er Costa del Sol stedet at tage hen.

ClassicGolf kender Solkysten og hele Andalusien bedre end de fleste. Derfor kan vi også tilbyde jer en service og vejledning omkring ophold, golfbaner og attraktioner, som er helt unik. Vi lytter til jeres ønsker og skræddersyr golfrejsen, så I får en uforglemmelig oplevelse og en masse dejlige minder med hjem fra golfferien.

Hoteller
Anantara Villa Padierna
The Flag
Occidental Fuengirola
ONA Valle Romano
Colina del Paraiso
Sol Marbella Estepona - Atalaya Park
Mirador Estepona Hills
Ona Alanda Club Marbella
Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
So/ Sotogrande Spa & Golf Resort Hotel
Hotel Lima, Marbella
Lauro Golf Resort
Amare Beach Hotel
Soho Boutique Colón
La Cala Golf & Spa
Casas Del Mar Boutique
Rio Real Golf Hotel
La Zambra
Macdonald La Ermita Resort

Hoteller
Lejligheder

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø