Golfferie i ekstraordinære, luksuriøse rammer


Det prisvindende hotel, der regnes blandt Spaniens absolutte topklasse hoteller, ligger i fredfyldte omgivelser i bakkerne bag Marbella og marinaen Puerto Banús.

På Anantara Villa Padierna hersker der en sofistikeret stemning - hotellet har egen kunstsamling fordelt på ca. 1200 værker på hele hotellet - og stedet minder på mange måder om de store, mondæne landsteder, som findes i Toscana.

Hotellet består af 132 værelser, suiter og villaer, som ligger ud til hele tre fremragende 18-hullers golfbaner, Alferini Golf, Flamingos Golf og Tramores Golf samt et eksklusivt Michael Campbell Golf Academy.

Fra selve hotellet er der en vidunderlig udsigt ud over Middelhavet og med egen shuttle service kommer gæsterne hurtigt ned til havet, hvor Anantara Villa Padierna har egen beach club.

Hotellet byder på adskillige restauranter; heriblandt en gourmetrestaurant med fokus på middelhavskøkkenet, en sushi restaurant samt en fiskerestaurant beliggende ved deres beach club.

Antal værelser: 132
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
8 jan. 2023 - 28 feb. 2023 fra 11.895,-
1 mar. 2023 - 31 mar. 2023 fra 13.795,-
1 apr. 2023 - 31 maj. 2023 fra 17.695,-
1 jun. 2023 - 30 jun. 2023 fra 18.295,-
1 jul. 2023 - 31 aug. 2023 fra 24.995,-
1 sep. 2023 - 30 sep. 2023 fra 18.595,-
1 okt. 2023 - 31 okt. 2023 fra 16.995,-
1 nov. 2023 - 31 dec. 2023 fra 11.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Anantara Villa Padierna inkl. morgenmad
 • Fri golf på Alferini Golf, Flamingos Golf og Tramores Golf
 • 7 dages lejebil
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her

Golfbaner

Alferini Golf

Alferini ligger i fredelige omgivelser i en den smukkeste dal omgivet af bjerge, og er en af de få par-73 baner på Costa del Sol, Alferini blev designet af den spanske arkitekt Antonio Garcia Garrido. Med lange fairways og brede greens betragtes banen som teknisk krævende, særligt når det kommer til længde og præcision.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.1 km

Flamingos Golf

Denne 18-hullers bane er resortets oprindelige golfbane og en af Costa del Sols absolut mest maleriske anlæg. På en klar dag kan du nyde udsigten over Middelhavet til både Gibraltar og Afrika. Generelt byder Flamingos på generøse greens, hvorimod fairways hører til i den slanke ende – særligt på de første 9 huller. Flamingos har været vært for både European Senior Tour og Women's Spanish Open.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.2 km

Tramores Golf

Tramores er ideel til begyndere eller dem, der ønsker at perfektionere teknikken. Med udsigt over Middelhavet ligger banen i rolige omgivelser imellem to dale. Tramores har en længde på 3.468 m, den er hurtig og kræver nøjagtighed.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Anantara Villa Padierna

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø