Golfferie i ekstraordinære, luksuriøse rammer


Det prisvindende hotel, der regnes blandt Spaniens absolutte topklasse hoteller, ligger i fredfyldte omgivelser i bakkerne bag Marbella og marinaen Puerto Banús.

På Anantara Villa Padierna hersker der en sofistikeret stemning - hotellet har egen kunstsamling fordelt på ca. 1200 værker på hele hotellet - og stedet minder på mange måder om de store, mondæne landsteder, som findes i Toscana.

Hotellet består af 132 værelser, suiter og villaer, som ligger ud til hele tre fremragende 18-hullers golfbaner, Alferini Golf, Flamingos Golf og Tramores Golf samt et eksklusivt Michael Campbell Golf Academy.

Fra selve hotellet er der en vidunderlig udsigt ud over Middelhavet og med egen shuttle service kommer gæsterne hurtigt ned til havet, hvor Anantara Villa Padierna har egen beach club.

Hotellet byder på adskillige restauranter; heriblandt en gourmetrestaurant med fokus på middelhavskøkkenet, en sushi restaurant samt en fiskerestaurant beliggende ved deres beach club.

Få tilbud
Antal værelser: 132
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 apr. 2024 - 31 maj. 2024 fra 18.595,-
1 jun. 2024 - 30 jun. 2024 fra 19.195,-
1 jul. 2024 - 31 aug. 2024 fra 25.490,-
1 sep. 2024 - 30 sep. 2024 fra 21.250,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024 fra 18.745,-
1 nov. 2024 - 22 dec. 2024 fra 14.225,-
23 dec. 2024 - 31 dec. 2024 fra 18.228,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Anantara Villa Padierna inkl. morgenmad
 • Fri golf på Alferini Golf, Flamingos Golf og Tramores Golf
 • 7 dages lejebil
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Aarhus
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Alferini Golf

Alferini ligger i fredelige omgivelser i en den smukkeste dal omgivet af bjerge, og er en af de få par-73 baner på Costa del Sol, Alferini blev designet af den spanske arkitekt Antonio Garcia Garrido. Med lange fairways og brede greens betragtes banen som teknisk krævende, særligt når det kommer til længde og præcision. Alferini har været vært for Ladies European Tour i 2022.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.1 km

Flamingos Golf

Denne 18-hullers bane er resortets oprindelige golfbane og en af Costa del Sols absolut mest maleriske anlæg. På en klar dag kan du nyde udsigten over Middelhavet til både Gibraltar og Afrika. Generelt byder Flamingos på generøse greens, hvorimod fairways hører til i den smalle ende – særligt på de første 9 huller. Flamingos har været vært for både European Senior Tour i 2004 og Ladies European Tour i 2010.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.2 km

Tramores Golf

Tramores er ideel til dig, som skal træne dit korte spil med med ønske om at perfektionere teknikken. Med udsigt over Middelhavet ligger banen i rolige omgivelser imellem to dale. Tramores har en længde på 3.468 m, den er hurtig og kræver nøjagtighed. Par 63.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Anantara Villa Padierna

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team