MATCHTURE & GOLFSKOLER

Tid til at forbedre dit golfsving?

Er du nybegynder eller kunne du bare godt tænke dig at forbedre dit golfsving. Så tag med på en af ClassicGolfs populære golfskoler.
Vores golfskoler er for alle. Både singler og par. Som en del af turen vil der altid være fokus på det sociale samvær med forskellige arrangementer som eksempelvis vinsmagning eller sight seeing.
Der er ikke tale om elitetræning, men derimod er vægten lagt på træning for nybegyndere og øvede spillere, som gerne vil forbedre deres golfspil under sydens sol. Træningen vil oftest være gruppetræning med fokus på den enkelte spiller. Jeres golfpro sørger for at sammensætte et træningsprogram, som gør, at I i løbet af ugen kommer gennem alle spillets facetter (kort spil, langt spil, bunkerslag og puttning).

Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste pro’er, og du er dermed garanteret en uge med hygge, socialt samvær og golftræning med enkelte matcher indlagt i løbet af ugen.

Tidligere deltagere har kaldt vores ture for både lærerige og underholdene. Henover året kommer der løbende nye ture på programmet.

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team