Italien

Golf i Italien - la dolce vita !


Når man taler om golfferie til Italien er det selvfølgelig ikke til at komme uden om det fantastiske klima, den smukke og afvekslende natur, de dejlige strande og fremfor alt det fremragende italienske køkken og de mange muligheder for at smage på vine, der sjældent findes magen til hos nogen dansk vinhandler.

Det smukke bølgende landskab i Toscana og de lange varme forårs- og efterårsdage på Siclien gør alt sammen indtryk og giver minder, som man tager med sig hjem. Golf i Italien er på mange måder en unik oplevelse og en ferieoplevelse, der adskiller sig fra golfrejser til eksempelvis Spanien eller Portugal.

I dag findes der godt og vel 250 golfbaner i Italien. Mange af de bedste baner finder man på Siclien og i Toscana området.

Donnafugata Golf Resort & Spa, Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa, der begge ligger på Sicilien og Golf hotel Punta ala samt Golf Club Castelfalfi, der begge ikke ligger langt fra Pisa, nævnes ofte som nogle af Italiens flotteste baner.

Og tager man lidt længere mod nord kommer man op til de store søer (Como- og Gardasøen). I dette område kan man boltre sig på 26 forskellige golfbaner, hvoraf de bedste er designet af store kendte navne som Pete Dye, Gary Player and Robert Trent Jones.

Tag et kig rundt på vores hjemmeside, og se alle de gode tilbud på golfrejser til Sicilien, Toscana og til Garda- og Comosøen. 

Send os en forespørgsel eller ring på 70 23 55 80. Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig med at bestille din næste golfrejse til Italien.

Destinationer
Toscana
Sicilien
Bologna
Lombardiet

Destinationer i Italien

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø