Italien

Golf i Italien - la dolce vita !


Når man taler om golfferie til Italien er det selvfølgelig ikke til at komme uden om det fantastiske klima, den smukke og afvekslende natur, de dejlige strande og fremfor alt det fremragende italienske køkken og de mange muligheder for at smage på vine, der sjældent findes magen til hos nogen dansk vinhandler.

Det smukke bølgende landskab i Toscana og de lange varme forårs- og efterårsdage på Siclien gør alt sammen indtryk og giver minder, som man tager med sig hjem. Golf i Italien er på mange måder en unik oplevelse og en ferieoplevelse, der adskiller sig fra golfrejser til eksempelvis Spanien eller Portugal.

I dag findes der godt og vel 250 golfbaner i Italien. Mange af de bedste baner finder man på Siclien og i Toscana området.

Donnafugata Golf Resort & Spa, Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa, der begge ligger på Sicilien og Golf hotel Punta ala samt Golf Club Castelfalfi, der begge ikke ligger langt fra Pisa, nævnes ofte som nogle af Italiens flotteste baner.

Og tager man lidt længere mod nord kommer man op til de store søer (Como- og Gardasøen). I dette område kan man boltre sig på 26 forskellige golfbaner, hvoraf de bedste er designet af store kendte navne som Pete Dye, Gary Player and Robert Trent Jones.

Tag et kig rundt på vores hjemmeside, og se alle de gode tilbud på golfrejser til Sicilien, Toscana og til Garda- og Comosøen. 

Send os en forespørgsel eller ring på 70 23 55 80. Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig med at bestille din næste golfrejse til Italien.

Destinationer
Toscana
Sicilien
Bologna
Lombardiet

Destinationer i Italien

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team