Dublin, Irland

Dublin golf ferie - førsteklasses golfoplevelser i storslåede omgivelser


'The best parklands, the most historic links, grand old golf clubs and 21st century golf resorts. You name it, Ireland has it.'

Sådan står der i turistbrochurene fra Irland. Og man må sige at der er noget om snakken. Se inspirations video her!

Førsteklasses golfoplevelser i storslåede omgivelser på nogle af verdens absolut bedste linksbaner. Sådan kan en golfferie til Irland faktisk bedst beskrives.

Den lune golfstrøm i Atlanterhavet giver et fugtigt, tempereret kystklima, og til trods for, at Irland ikke kan prale af samme gunstige klima, som hverken Spanien eller Portugal, så lægger de grønne fairways og historiske linksbaner hvert år græs til mere end 240.000 golfspillere, der kommer hertil fra hele verden.

Dublin - den kosmopolitiske by
Som det sig hør og bør, så skal I ikke snyde jer selv for et besøg på de mange historiske pubber. De er som tidslommer, hvor man føler sig hensat til Victoriatidens Irland. Et besøg på en af Dublins mange pubber er uundgåeligt og samtidig også det perfekte sted at fordøje dagens indtryk fra golfbanen over en pint eller to.  

Dublin er kendt som de hundrede kirker og tusinde pubbers by, og skal golfrejsen kombineres med lidt kultur, så besøg Saint Patrick´s Cathedral, der er Irlands største kirke og som stammer helt tilbage fra 1100-tallet, Guinness bryggeriet i Dublin, National Museum of Ireland eller The Old Jameson Distillery (1780), hvor der er mulighed for at smage på de forskellige whisky.

I kan også komme til Greyhound Racing i Shelbourne Park, og snyd så ikke jer selv for en shoppingtur på Grafton Street, Dublins førende indkøbsgade. Den perfekte måde at afslutte dagen på er med lidt god mad og drikke i Temple Bar i hjertet af Dublin. I byens livlige latinerkvarter finder I en pub på hvert et gadehjørne og hvor lyden af keltiske toner strømmer jer i møde.

ClassicGolf ønsker jeg en god rejse til Irland!

Hoteller
Portmarnock Hotel & Golf Links
Bracken Court Hotel
Carton House
The Court Yard Hotel
Buswells Hotel
The K Club Hotel

HotellerEndnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø