Dublin, Irland

Dublin golf ferie - førsteklasses golfoplevelser i storslåede omgivelser


'The best parklands, the most historic links, grand old golf clubs and 21st century golf resorts. You name it, Ireland has it.'

Sådan står der i turistbrochurene fra Irland. Og man må sige at der er noget om snakken. Se inspirations video her!

Førsteklasses golfoplevelser i storslåede omgivelser på nogle af verdens absolut bedste linksbaner. Sådan kan en golfferie til Irland faktisk bedst beskrives.

Den lune golfstrøm i Atlanterhavet giver et fugtigt, tempereret kystklima, og til trods for, at Irland ikke kan prale af samme gunstige klima, som hverken Spanien eller Portugal, så lægger de grønne fairways og historiske linksbaner hvert år græs til mere end 240.000 golfspillere, der kommer hertil fra hele verden.

Dublin - den kosmopolitiske by
Som det sig hør og bør, så skal I ikke snyde jer selv for et besøg på de mange historiske pubber. De er som tidslommer, hvor man føler sig hensat til Victoriatidens Irland. Et besøg på en af Dublins mange pubber er uundgåeligt og samtidig også det perfekte sted at fordøje dagens indtryk fra golfbanen over en pint eller to.  

Dublin er kendt som de hundrede kirker og tusinde pubbers by, og skal golfrejsen kombineres med lidt kultur, så besøg Saint Patrick´s Cathedral, der er Irlands største kirke og som stammer helt tilbage fra 1100-tallet, Guinness bryggeriet i Dublin, National Museum of Ireland eller The Old Jameson Distillery (1780), hvor der er mulighed for at smage på de forskellige whisky.

I kan også komme til Greyhound Racing i Shelbourne Park, og snyd så ikke jer selv for en shoppingtur på Grafton Street, Dublins førende indkøbsgade. Den perfekte måde at afslutte dagen på er med lidt god mad og drikke i Temple Bar i hjertet af Dublin. I byens livlige latinerkvarter finder I en pub på hvert et gadehjørne og hvor lyden af keltiske toner strømmer jer i møde.

ClassicGolf ønsker jeg en god rejse til Irland!

Hoteller
Portmarnock Hotel & Golf Links
Bracken Court Hotel
Carton House
The Court Yard Hotel
Buswells Hotel
The K Club Hotel

HotellerHvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team