Golfophold på Irlands bedste golfresort


Et berømt citat lyder, at luksus skal være komfortabelt, for ellers er det ikke luksus. Og sådan er det på Carton House Hotel.

Carton House Hotel er et hotel, som en lang række kendte skuespillere og kendisser gennem tiden har besøgt. Ejendommens historie strækker sig helt tilbage til 1100-tallet og et kig på gæstelisten afslører, at personligheder som Peter Sellers, Grace Kelly og Prince Rainier i nyere tid har besøgt Carton House Hotel.

Hotellet ligger på en stor parkliggende grund og består af 147 luksuriøst indrettede værelser samt 18 suiter.

Til hotellet hører der også to golfbaner, og Carton House blev i 2014 kåret til Irlands bedste golfresort.

På ejendommen ligger to af Irlands flotteste parkbaner. The O'Meara Course, der som navnet antyder, er designet af den dobbelte majorvinder Mark O'Meara. The O'Meara Course er en klassisk parkbane, som snor sig langs med floden, River Rye. En fantastisk golfbane, hvor der årligt spilles mere end 30.000 runder. 

Colin Montgomerie står bag nabobanen, The Montgomerie Course, der med sit indlands linkspræg har lagt fairways til Irish Open både i 2005, 2006 og 2013. Montgomerie har skabt en golfbane med inspiration fra verdensberømte baner som Royal Melbourne, Troon og Turnberry.

Antal værelser: 165
Pool: Nej
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Carton House Golf Resort

Carton House Golf Resort

Til Carton House hører to så gode golfbaner, og Carton House i 2014 blev kåret til Irlands bedste golfresort. O'Meara Course er en klassisk parkbane, som snor sig langs med floden, River Rye. En fantastisk golfbane, hvor der årligt spilles mere end 30.000 runder. The Montgomerie Course, der med sit indlands linkspræg har lagt fairways til Irish Open i både 2005, 2006 og 2013, er inspireret af baner som Royal Melbourne, Troon og Turnberry.

  • 36 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 2.0 km

Kort

Carton House

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø